Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl idős hozzám a srác? (bővebben lent)
Ne foglalkozz másokkal! Egy kapcsolatban mind ketten szeretitek egymást akkor a mások véleménye nem fogja befolyásolni a kapcsolatotokat!
Ha neked tetszik és neki is bejössz akkor a kor az tök mindegy! Ha igazán szeretitek egymást akkor egy életre szóló kapcsolat is lehet belőle!
16 évesen is meggondolnám, hogy össze e jöjjek egy 18 évessel mert teljesen máshogy gondolkodnak mindenről, vannak igényeik amit 14 évesen nem biztos, hogy ki tudsz, vagy egyáltalán ki akarsz elégíteni
Meg ö már felnőtt, lehet dolgozik is
Te meg még csak most mész majd gimibe
A környezeted biztos nem nézné jó szemmel, de ez a legkevesebb
1. válaszoló: nem tudom biztosan, hogy tetszem-e neki, csak pár jel volt arra, hogy igen, de barátnőim szerint nem. Én is úgy gondolom, hogy csak barátként tekint rám, csak él bennem valamennyi remény, hogy mégsem.
2. válaszoló: az egyik barátnőm szülei között 14 év korkülönbség van, igaz, ők felnőttként találkoztak, csak azt nem tudom, hogy ugyanez fiatalok közt is működne-e.
A feleségem és közöttem 7 év korkülönbség van, de volt már 12 évvel fiatalabb barátnőm is.
Csakhogy ő nem 14 éves volt!
A srác valószínűleg rendszeresen kívánja, esetleg műveli is már a szexet, neked viszont érdemes lenne még néhány évig várni vele, de annyit meg ő nem fog várni rád. Szerintem erre célzott a #2 válaszoló is.
Egyszer egy hasonló kérdésre azt válaszoltam, hogy a kérdést 5 év múlva tegye fel. Neked is ezt javasolom.
Már annyiszor kifejtettem... most csak röviden leírom a tényeket.
1. Egy 18(+) éves is lehet érzelmi alapon szerelmes, és nem feltétlenül csak a farkát akarja a csajba engedni. (Mint ahogy egy 14 éves is lehet olyan, hogy csak egyet dugni akar, jó önzőn.)
2. A szerelemben az a lényeg, hogy az összhang, a kölcsönös szeretet/szerelem és tisztelet meglegyen, ez pedig nem kor függvénye.
3. Igen, attól, mert valaki dolgozik, a másik fél meg tanul, még nem zárja ki a szerelmet, hiába hozzák fel ezt sokan perdöntő érvnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!