Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiatal egy 12 éves lány egy 20 éves sráchoz?
Figyelt kérdés
elvileg nagyon tetszem neki és nekem is tetszik az a srác de a szüleim azt mondták túl fiatal vagyok szerintetek?2017. aug. 12. 22:08
41/47 A kérdező kommentje:
Édes drága kicsi csillagom tőlem aztán azt hiszem amit akarsz én elmondtam az igazat és a véleményemet azt hogy ti mit gondoltok a ti döntésetekxd
2017. aug. 15. 23:27
42/47 anonim válasza:
Hála Istennek nem ismerlek, de már tudom h egy beképzelt tinip***a vagy. Csupán ennyi kellett, ahhoz h megtudjam.
43/47 anonim válasza:
De édes drága csillagom, ha nem lennél oylan buta, mint egy kóró, akkor tudnád, hogy messziről jött ember azt mondd, amit akar. Te kiírtál egy kérdést, amire most azt írod, hogy hazugság. Akkor miért higgyjük el, hogy a kommented nem hazugság?
45/47 anonim válasza:
Semmikoze egy 12 eves lanynak es egy 20 eves fiunak egymashoz. Megha a lany nagyon erett is, akkor sem.
47/47 anonim válasza:
Te hulye vagy. Szerinted van, aki beveszi, hogy “felelsz vagy mersz?”-et játszottatok? Azon meg egyáltalán mi a merés, hogy kiirsz egy kérdést? Hagyjuk mar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!