Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 eves lany fiatal egy 15 eves fiuhoz? Mert mar 2 eve együtt vagyunk de igy h nagykoró lettem nem buntetendő?
Biztos, hogy jó. Főleg, hogy megértitek egymást. Nem büntetendő, büntetendő lenne, ha te lennél 20 éven felül és ő mondjuk 10-13 éves. Nem vagy sokkal több. Agyilag is egyenrangúak vagytok.
Én sok boldogságot kívánok!
11-es te tényleg ge*i hülye vagy, olyan nehéz egyszer az életben ba*dmeg olvasnod pár sort ahelyett, hogy áhh mindegy nem ér ennyit, nesze te nyomoronc:
"Fruzs33 nevű felhasználó válasza:
Dehogyis... A gyámügy konkrétan arról tudott,hogy én 14 éves létemre, egy 24 évessel járok,és semmi rosszat nem mondtak rá...
"
A kérdező kommentje:
mar nem azert de 14 evesen egy 24 evessel elegge egy lotyó lehetsz...
REmélem a kettő összeillesztve egyértelműve teszi számodra, hogy anyádra mondta ba*dmneg... Látom mindenki nevetni jár ide, csak kár hogy ez nem így van sok szerencsétlen fas*, életképtelenek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!