Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 eves lany fiatal egy 15 eves fiuhoz? Mert mar 2 eve együtt vagyunk de igy h nagykoró lettem nem buntetendő?
A BTK szerint így szól a törvény:
-12 éves kor fölött bele lehet egyezni a szexbe, feltéve, ha a partner nem idősebb 18-nál!
-Tizennyolc év fölöttiek viszont nem létesíthetnek szexuális kapcsolatot 12-14 év közöttiekkel!
-14 éves kor fölött bárki bárkivel szexuális kapcsolatot létesíthet, természetesen kölcsönös beleegyezéssel.
A hülye válaszok helyett értelmezzétek a törvényt!
Nyugodj meg! Nem fiatal!
Pont ellenkezőleg, a 18 éves lány idősebb 3 évvel, a 15 éves fiúnál. :-)
#12 most én el kezdenék veled vitába szállni, de látom hogy nem érdemes, mivel te nem vagy képes más értelmezési szögből nézni a dolgokat.
Én tudom hogy a kérdező lány, ő a 18 éves és a másik válaszoló is lány csak ott ő a fiatalabb.
Olvasni bárki tud. De az hogy különböző szemszögökből tudd értelmezni a szöveget az neked nem adatott meg.
Ui.: a vita az nem az amire te gondolsz. A vita az egy olyan tevékenység amikor ki fejtik az emberek a véleményüket és a másik meg érti. Ja és a te mondatoddal be fejezve áhh nyomorék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!