Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy 18 eves lany fiatal egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 18 eves lany fiatal egy 15 eves fiuhoz? Mert mar 2 eve együtt vagyunk de igy h nagykoró lettem nem buntetendő?

Figyelt kérdés

#18/L #buntetendő
2017. júl. 21. 22:25
1 2
 11/17 cirmos cirmi válasza:
100%

A BTK szerint így szól a törvény:

-12 éves kor fölött bele lehet egyezni a szexbe, feltéve, ha a partner nem idősebb 18-nál!

-Tizennyolc év fölöttiek viszont nem létesíthetnek szexuális kapcsolatot 12-14 év közöttiekkel!

-14 éves kor fölött bárki bárkivel szexuális kapcsolatot létesíthet, természetesen kölcsönös beleegyezéssel.

A hülye válaszok helyett értelmezzétek a törvényt!

2017. júl. 22. 12:31
 12/17 anonim ***** válasza:
14 évesnél fiatalabbal csak akkor lehet nemi kapcsolatot létesíteni ha nem vagy 18. És ez csak azért van mert 18 év alatt nem büntethető!!!
2017. júl. 22. 13:52
 13/17 rioma válasza:

Nyugodj meg! Nem fiatal!

Pont ellenkezőleg, a 18 éves lány idősebb 3 évvel, a 15 éves fiúnál. :-)

2017. júl. 26. 06:18
 14/17 anonim ***** válasza:

#12 most én el kezdenék veled vitába szállni, de látom hogy nem érdemes, mivel te nem vagy képes más értelmezési szögből nézni a dolgokat.

Én tudom hogy a kérdező lány, ő a 18 éves és a másik válaszoló is lány csak ott ő a fiatalabb.

Olvasni bárki tud. De az hogy különböző szemszögökből tudd értelmezni a szöveget az neked nem adatott meg.

Ui.: a vita az nem az amire te gondolsz. A vita az egy olyan tevékenység amikor ki fejtik az emberek a véleményüket és a másik meg érti. Ja és a te mondatoddal be fejezve áhh nyomorék.

2017. júl. 26. 08:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak 14év allat büntetendő
2017. júl. 26. 19:45
 16/17 anonim válasza:
büntetni kéne... mármint a srácot :D
2017. szept. 1. 14:42
 17/17 anonim válasza:
Már miért lennél fiatal mikor 3 évvel idősebb vagy?! Amúgy meg oké nektek ez három év...de most olvastam az egyik választ,hogy 14 éves létére 24 éves pasival jár...na ez azért már túlzás...
2017. szept. 28. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!