Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek fiatal egy 12...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fiatal egy 12 éves lány egy 20 éves sráchoz?

Figyelt kérdés
elvileg nagyon tetszem neki és nekem is tetszik az a srác de a szüleim azt mondták túl fiatal vagyok szerintetek?

2017. aug. 12. 22:08
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Plusz tegyük hozzá, hogy a pasival valami nagy gond lehet, ha egy 12 évesre indul be. Pedofília, és ahogy előttem is írták, ha komolyabb kapcsolatotok lesz, börtönbe is kerülhet.
2017. aug. 13. 00:02
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó

Pont ugyanezt mondtam.

Én voltam a 14-es, a 17-es és a 20 válaszoló.

2017. aug. 13. 00:12
 23/47 anonim ***** válasza:
66%
Bocsi, nem olvastam el az összes választ :/
2017. aug. 13. 00:14
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond :D

Örülök hasonló véleményen vagy :)

2017. aug. 13. 00:16
 25/47 anonim ***** válasza:
71%
Hát 12 évesen még elég kicsinek tartanálak, már bocsi. 12 évesen még minek kéne neked párkapcsolat? Nekem 15 alatt ez fura, de inkább 16. Számomra 16 alatt is fura párkapcsolatot kezdeni. Meg ő már elvileg egy felnőtt férfi lenne, mit akarhat egy kislánytól? Hát Úristen. Később már nem lenne sok,de 12 évesen szerintem még annnnyira gyerek az ember. Nem kéne még szerintem 12 évesen kapcsolat, pláne nem 20 évessel. Nem tudom, a 20 éves srácnak mennyire egészséges a lelkivilága, hogyha neked udvarolgat. Szerintem várjon türelemmel, de addig még jópárszor kinő a szakálla, tehát nem biztos, hogy megvár téged; pl gondolom, ilyen hamar még nem szeretnéd elveszteni a szüzességed; egy 20 évesnek meg talán lennének már ilyen igényei is. Brutál, de ettől függetlenül lehetnek komolyak a szándékai, de Úristen, ez durva, hozzá inkább egy 17-18 év körüli csaj lenne való, nem is értem, hogy fordult meg a fejében, hogy egy 12 évesre nőként tekintsen. Az még annyira kicsi és annyira gyerek, és annyira baba még. Szóval ezt nem tudom, mennyire egészséges dolog. Hogy miért nem hessegeti el ezeket a gondolatait. Ez nekem fura. Amúgy lehet, hogy valamelyik előző életetekben jártatok, és onnan ered az a vonzalom, amit érez irántad, és lehet, hogy akkor pont abban az életben egyidősek is voltatok; de most meg nem vagytok azok. 12 évesen te még játsszál inkább nyugodtan, és ne a pasikkal törődj. Majd ráérsz te pasikkal foglalkozni, hogyha már majd odajutsz, mert nagyobb leszel. Szerintem találkozhatsz vele, de közöld vele, hogy ez nem randi azért. Nehogy többet lásson bele, mert ez így nagyon durva helyzet; persze ha tényleg komolyan gondolja, akkor megvár téged, és nem fog erőltetni semmit, mármint még azt se, hogy milyen gyakran találkozzatok. 20 éves mit kezdene egy 12 évessel? Néhány év múlva majd elsimul ez az évkülönbség köztetek, de 12 évesen minek pasi, pláne ennyi korkülönbséggel? Én amúgy nemtom, anyám mikor vitte ki a játékpónilovaimat, de lehet, hogy annyi idősen én még póniztam. Az ellenkező nemmel nem foglalkoztam még annyi idősen. Még nagyon baba vagy szerintem a járáshoz valakivel, és ezt a fiúnak is be kéne látni, sőt már be kellett volna, még mielőtt elmondta volna, hogy bejössz neki. Szerintem nem kellett volna ezzel belekavarnia a lelkedbe. Okés, hogy szeret, de bazinagy a korkülönbség köztetek, úgyhogy ezt mérlegelhette volna , mielőtt szól, meg el kezd udvarolgatni neked. Amúgy remélem, tényleg szeret, és nem csak úgy mondta, és ha megvár, akkor meg majd boldog párkapcsolatotok lehet sok év múlva, de nagyon sokat kéne neki még várnia, addig, hogy ne legyél kislány; meg hát hogy tényleg full felelősen el tudd dönteni talán, hogy jó lesz-e ez nektek hosszú távon, hogy tényleg, még érett fejjel gondolkodva is járnál -e vele; van-e olyan elég erős a "szívetek hangja", hogy megvárjátok. Szerintem ekkora korkülönbség, amikor az egyik még gyerek, az még sok. Szóval én még most egyelőre semmiképp nem jönnék össze vele. Később meg lehet, hogy mire te odajutnál, neki már lesz párkapcsolata, vagy esetleg neked már valaki más fog majd tetszeni. Simán meglehet. De még az is, hogy később majd tiketten egymásra találtok, de az jó sok idő lenne szerintem. Több év is, nem tudom, hogy képesek-e az emberek annyit várni.
2017. aug. 13. 00:21
 26/47 anonim ***** válasza:
30%

Jaj, ne fikázzátok már a lányt, csak szerelmes! És nem is biztos, hogy csak arra kell a fiúnak, lehet, hogy tényleg tetszik neki... Ritkán, de megesik az ilyen. (Ezzel nem azt mondom, hogy járjon vele, csak mondom)

Es azt se nézzetek mar le, akinek 12 évesen barátja van... Miért ribi ettől valaki??? Ha eleg érett hozza (értsd: nem viselkedik gyerekeken, nem csinál "ovis" dolgokat, komoly), akkor miert ne? Történhet több egy csoknal??? Hat persze, hogy nem. Max kézfogás. Attól meg nem lesz ribi valaki, hogy szerelmes... MAXIMUM azt lehet lenézni, aki meg mindig gyermetegen viselkedik, es ugy van kapcsolatban, hogy nem érett hozza.

Nekem például néhány osztálytársam annyira de annyira hulye, hogy 8.-ról le lehetne tenni őket alsoba komolyan... Ha kor nézzük, viszonylag érettek. Ha értelmet... Akkor eretlenebbek, mint jónéhány 12 eves.

Ne haragudj, kedves kérdező, hogy nem a kérdésedre válaszoltam ezzel, de ezt muszáj volt leírnom.

A kérdésedre válaszolva meg... Hát, szerintem eleg fiatal vagy hozza. Es tényleg büntetendő. Nem akarod bajba keverni egyikotoket sem ugye? Na látod. Szerintem felejtsétek el egymast lassan, mert ez nem működne sokáig. Vagy tényleg csak szexre kellesz, vagy tényleg tetszel neki, de aztán belátja, hogy a korosztalyabol kene neki egy lany, akivel mindenféle perverz hajlamait kielheti, stb, érted.

Es tudom, hogy most a fentebbiek miatt záporoznak majd a leszavazások, de csak gondoljatok bele. (Úgy értem, ha mondjuk 12 eves 12-13 évessel jon össze, nem nagy korkülönbséggel) Ha két 12 eves szereti egymast, mi rossz van abban, ha járnak? Nem történik semmi rossz, csak szerelmesek. Aki szerelmes, csinál hülyébb dolgokat is, ne aggodjatok...

2017. aug. 13. 00:46
 27/47 anonim ***** válasza:
61%
Az még okésnak mondható, hogy egy 12 éves lánynak bejön egy mondhatni jóval fordítva...
2017. aug. 13. 00:52
 28/47 anonim ***** válasza:
90%

Könyörgöm emberek itt nem arról van szó hogy 12 évesen nem lehet szerelmes, vagy érett, én meg is mondtam hogy simán lehet érett.

DE! nem egy 20 éveshez!!!

Ő felnőtt, és ba.szottul gyerek hozzá egy 12 éves! Jogilag is bűntettnék, mert nem normális hogy egy nagykorú egy gyerekkel kezd. És bármennyire lehet normális, meg megvárhatja, meg komoly szándékai lehetnek nem csak megfektetni akarná a lányt, NEM NEORMÁLIS dolog hogy a komoly szándékait egy ennyi idős srác csak egy kislánnyal tudja elképzelni!

Ez pedofília.

És vak az aki nem látja, azt hogy egy komoly érett normális férfi a saját korosztálya helyett, kislányokkal foglalkozik.

Én nem a kérdezőt akarom leszólni, de azért ez rohadt nagy korkülönbség most.

Inkább saját korosztályodban nézelődj.

2017. aug. 13. 01:42
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
#28 Istenem, végre egy normális ember...
2017. aug. 13. 02:19
 30/47 anonim ***** válasza:
"elvileg nagyon tetszem ne" ja persze :D
2017. aug. 13. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!