Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiatal egy 12 éves lány egy 20 éves sráchoz?
Utolsó
Pont ugyanezt mondtam.
Én voltam a 14-es, a 17-es és a 20 válaszoló.
Semmi gond :D
Örülök hasonló véleményen vagy :)
Jaj, ne fikázzátok már a lányt, csak szerelmes! És nem is biztos, hogy csak arra kell a fiúnak, lehet, hogy tényleg tetszik neki... Ritkán, de megesik az ilyen. (Ezzel nem azt mondom, hogy járjon vele, csak mondom)
Es azt se nézzetek mar le, akinek 12 évesen barátja van... Miért ribi ettől valaki??? Ha eleg érett hozza (értsd: nem viselkedik gyerekeken, nem csinál "ovis" dolgokat, komoly), akkor miert ne? Történhet több egy csoknal??? Hat persze, hogy nem. Max kézfogás. Attól meg nem lesz ribi valaki, hogy szerelmes... MAXIMUM azt lehet lenézni, aki meg mindig gyermetegen viselkedik, es ugy van kapcsolatban, hogy nem érett hozza.
Nekem például néhány osztálytársam annyira de annyira hulye, hogy 8.-ról le lehetne tenni őket alsoba komolyan... Ha kor nézzük, viszonylag érettek. Ha értelmet... Akkor eretlenebbek, mint jónéhány 12 eves.
Ne haragudj, kedves kérdező, hogy nem a kérdésedre válaszoltam ezzel, de ezt muszáj volt leírnom.
A kérdésedre válaszolva meg... Hát, szerintem eleg fiatal vagy hozza. Es tényleg büntetendő. Nem akarod bajba keverni egyikotoket sem ugye? Na látod. Szerintem felejtsétek el egymast lassan, mert ez nem működne sokáig. Vagy tényleg csak szexre kellesz, vagy tényleg tetszel neki, de aztán belátja, hogy a korosztalyabol kene neki egy lany, akivel mindenféle perverz hajlamait kielheti, stb, érted.
Es tudom, hogy most a fentebbiek miatt záporoznak majd a leszavazások, de csak gondoljatok bele. (Úgy értem, ha mondjuk 12 eves 12-13 évessel jon össze, nem nagy korkülönbséggel) Ha két 12 eves szereti egymast, mi rossz van abban, ha járnak? Nem történik semmi rossz, csak szerelmesek. Aki szerelmes, csinál hülyébb dolgokat is, ne aggodjatok...
Könyörgöm emberek itt nem arról van szó hogy 12 évesen nem lehet szerelmes, vagy érett, én meg is mondtam hogy simán lehet érett.
DE! nem egy 20 éveshez!!!
Ő felnőtt, és ba.szottul gyerek hozzá egy 12 éves! Jogilag is bűntettnék, mert nem normális hogy egy nagykorú egy gyerekkel kezd. És bármennyire lehet normális, meg megvárhatja, meg komoly szándékai lehetnek nem csak megfektetni akarná a lányt, NEM NEORMÁLIS dolog hogy a komoly szándékait egy ennyi idős srác csak egy kislánnyal tudja elképzelni!
Ez pedofília.
És vak az aki nem látja, azt hogy egy komoly érett normális férfi a saját korosztálya helyett, kislányokkal foglalkozik.
Én nem a kérdezőt akarom leszólni, de azért ez rohadt nagy korkülönbség most.
Inkább saját korosztályodban nézelődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!