Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek fiatal egy 12...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fiatal egy 12 éves lány egy 20 éves sráchoz?

Figyelt kérdés
elvileg nagyon tetszem neki és nekem is tetszik az a srác de a szüleim azt mondták túl fiatal vagyok szerintetek?

2017. aug. 12. 22:08
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
64%
"elvileg nagyon tetszem neki" ja persze :D
2017. aug. 13. 11:38
 32/47 anonim ***** válasza:
71%

Uristen hova fajul ez a világ... Igen, te 12 fiatal kis ribi vagy a srác meg már 20 éves felnőtt. Remélem annak a 20 éves gyereknek lesz annyi esze hogy nem akar tőled semmit. Majd te miattad fogják őt lecsukni pedofilía miatt, kiskorú megrontása miatt stb. Undorító világ ez, egyre sz**rbb és buta ez a világ.

20/F

2017. aug. 13. 13:25
 33/47 Tizenhármas ***** válasza:

12 évesen még babáztam.... és sokkal jobban érzem magam, mintha ilyen gondjaim lettek volna.

Nézd, egy 20 évesnek már alap a szex egy kapcsolatban, neked még a pettinget sem kéne vállalnod (ha megtennéd, az baj, egy 12 évesnek ne legyen nemi élete, bocs. Lehet hogy tetszik valaki, lehet találkozni meg fogni egymás kezét, de ne hülyüljünk meg).

Már ez az egy is egy alap.

20 évesen már simán autót vezet, dolgozik, iszik, bulizik a srác, jobb esetben nem egyszerre persze. De 12 évesen mit akarsz vele csinálni?

Ő már lassan összebútorozhat a barátnőjével, te meg még az általánost sem fejezted be....

Megsúgom, hogy ha 20 évesen azt mondta tetszel neki akkor két lehetőség van:

1. Csak egy dolgot akar tőled.

2. Nem normális.

És nem azért írom, hogy lehúzzalak, hanem mert ez az igazság, és nem szeretném, ha utólag megbánnál egy ilyen "kapcsolatot".

Lehet, hogy érettebb vagy a korodnál (bár hajjaj, 12 évesen mind ezt hisszük... :"D ), de annyira nem vagy érett hatodikos korodban hogy olyannal járj aki már ennyivel többet akar egy kapcsolattól és ennyivel tapasztaltabb.

2017. aug. 13. 19:27
 34/47 anonim ***** válasza:

Ne szólja már mindenki le szegény kérdezőt hogy ri**nc nem tehet róla hogy megtetszett neki valaki.

A kérdésre válaszolva igen még túl fiatal vagy hozzá.

2017. aug. 15. 22:25
 35/47 A kérdező kommentje:
Najooo embik kamu... 17 éves vagyok nincs 20 éves pasi aki tetszik csak felelsz vagy merszeztem a barátaimmal...sorryxdd
2017. aug. 15. 22:50
 36/47 anonim ***** válasza:
tudod hány ember lett öngyilkos ,vagy depressziós a hülyeséged miatt??? 😡😡😡😡😡
2017. aug. 15. 23:09
 37/47 A kérdező kommentje:
Szerintem sehány de bocsánatha esetleg valakinek fájdalmat depressziót vagy bármi mást okoztam nem akartam😔dehaegy embernek vagy gyereknek tetszikmás mégha idősebbis az még nem bűn és nemkell leribamcozni hacsinál valami hülyeséget az mármás..
2017. aug. 15. 23:21
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Ember te hülye vagy xdd szánalom. Aztán lehet tényleg 12 vagy csak már kínodba nem tudtál mit írni a sok negatív kommentre xddd
2017. aug. 15. 23:25
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa és még valami. Az EMBIK szó undorító. Teljes szívemből kívánom, hogy valaki egyszer rúgjon gyomorszájon az idegesítő beszéded miatt. Na csá.xd
2017. aug. 15. 23:26
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
De gyenge próbálkozás így fedni azt, hogy 12 vagy. Ennél komolyabbat is kitalálhattál volna.
2017. aug. 15. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!