Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki? TÖBB LENT
Sziasztok! Az elmúlt héten felszálltam a buszra hazafele győrből ( helyi járattal ) és észrevettem ,hogy egy gyönyörű lány pont mögém ült le , miközben rengeteg hely volt még. Na nem is ez a lényeg , hanem az , hogy amikor leszállt szemeztünk egy olyan 5-6 másodpercig. Sajnos akkor nem tudtam megszólítani ( full izzadt voltam , magánéleti problémák, stb ). Azóta nemláttam. Azóta 2x is mentem ugyanazzal a busszal, és amikor nem is voltam bennt a városban , akkor biciklivel kimentem ahhoz a megállóhoz , ahol akkor leszált ,de nem láttam egyszer sem.
Szerintetek mit mondjak neki ha meglátom ?Szótlan fiúnak mondanám magamat / komolyabb kapcsolatom még nem volt .
Te jó ég!!! PONT MÖGÉD??? Szervezzük az esküvőt... :D
Istenem...
Kérdezd meg szabad-e mellette a hely, ha enged akkor hova megy, és ha onna nnem megy magától akkor valószínűleg annyira nem érdekled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!