Egyre több helyen mondják nekem, hogy nem kell az olyan munkaerő, aki kérdez, miért?
Munkakeresésben vagyok,és a munkáltatók "igazítanak helyre" engem. Nem okoskodásról van szó,nem is tudálékoskodásról vagy fontoskodásról, csupán egyszerű érdeklődés a munkáról.
Az alapokon túl (bérezés,alapmunkakör általánosságban) mindig azt kapom meg,hogy a várjam meg,amíg majd megkapom az utasításokat,azt kell követni,a kérdéseimet inkább ne tegyem fel. A kérdéseim pedig arról szóltak volna,hogy mi tartozik még várhatóan a munkakörömhöz és kb milyen a beosztás. Azt mondták erre,hogy ezeket később se kérdezzem meg,mert nem veszik jó néven,mindig meg kell várni az aznapi utasítást. Semmit nem lehet tudni előre,és az is változhat. Így fordulhatott elő,hogy egy ilyen helyen egy ismerősömet hazaküldték az előző nap megbeszélt műszakjából,és azonnal behívták a szabadnapján,amikor a gyerek iskolai rendezvényén volt,ott kellett hagynia mindent,különben kirúgták volna. Én azt hittem,csak elvétve akad ilyen hely. De már egyre több helyről hallom. Kötelezővé (vagy elvárttá) vált az állandó készenlét és a bizonytalanság,tervezhetetlenség?
Mi a munkád Nikita a bérgyilkosnő ?
Feltételezem, hogy nem. Mit lehet erre mondani ? meg érdemlitek, mert picsogni csak itt tudtok, de kiállni magatokért azt már nem. Nyelsz tűrsz hallgatsz és hagyod hatalmaskodni az ilyen főnököt, munkahelyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!