Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi szorongás miért?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi szorongás miért?

Figyelt kérdés
Az első párkapcsolatomban is éreztem ez a szorongást nem tudom miért de hányingerem volt és egyéb tünetek. Most viszont távkapcsolatban vagyok és így meg azért szorongok hogy mikor lehetne találkozni ugyanis nagyon ritkán engedik el még így is. Nemtudom mit tedjek de már a szo szerint kezdek rosszul lenni!

#szerelem #szorongás #szerelmi szorongás
2017. aug. 2. 07:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom ez egy stresszes szituáció neked, ezért lehet az hogy ennek hatására a tested ilyen tüneteket produkál. Az előző párkapcsolatodban is volt valami ami miatt idegeskedtél?
2017. aug. 2. 07:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Valami miatt félsz. Megbántottak? Vagy miért stresszelsz? Valami oka van.
2017. aug. 2. 08:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Az első kapcsolatomúgy volt alapbol akivel voltam nem tetszett mármint kulsoleg de idővel megszoktam és elkezdtem élvezni viszont most is ez van. Nemértem edsig semmi ilyen nem volt!
2017. aug. 2. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!