Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom feldolgozni a történteket. Mit tegyek?
Leszögezem,15 éves vagyok.Tavaly nyáron két legjobb barátnőmmel voltunk nyaralni meg az egyikőjük családjával egy helyen.Volt ott egy srác,aki 6évvel idősebb volt nálunk.Mivel eredetileg az egyik barátnőm ott lakik,ezért ismerte régebbről őt.Az egyik este (hajnalban) kiszöktünk,ugyanis még hatalmas buli volt az egyik épületben meg az egész kinti részen is.Hát mi elmentünk,mert tudtuk,hogy ott lesz az a srác,aki elég jól nézett ki.Már látszott rajta,hogy egy kicsit ivott de nem volt részeg.Aztán mikor találkoztunk bementünk az egyik épületbe beszélgetni. A villany le volt kapcsolva így nagyon nem láttunk semmit csak egy két fény szurodott be.Aztan miközben beszelgettunk,ereztem,hogy a srac egyre kozelebb jon felem a padon.Ez egy ideig nem zavart,de miutan mar simogatni kezdett,majd vegul fogdosni konkretan mindenhol, mar egy kicsit kezdett,de hagytam mert egyrészt jolesett,masreszt pedig magyon tetszett a srac.mivel ugye sotet is volt, a baratnoim ezt nem látták. Egyszer majdnem meg is csokolt,de azt mar nem hagytam neki,mert eleg messze lakok,es megiscsak 6 ev van koztunk,raadasul az elso csokom lett volna es féltem is,erre aztan hallani lehetett,hogy szanakozva felrohogott egy kicsit.Mielott haza mentunk volna,kozolte velem,hogy en is tudom,hogy ami tortent koztunk,nem csak baratsag volt.Erre nem tudtam mit mondani,mert nagyon rossz erzes költözött belém.Szoval nem tudom,egyszeruen ahányszor eszembe jut,hogy mi volt keserű erzes fog el,szorongani kezdek es a barátnőimnek sem mertem elmesélni.rettegek,hogy nyaron ne akarjanak elvinni megint,vagy hogy az en szüleimmel menjunk oda.
Mit tegyek?lassan egy eve tortent,de eleg surun eszembe jutnak a dolgok.Lehet,hogy nem szexeltem vagy ilyesmi,de elegge megerintett ilyen teren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!