Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom feldolgozni a történteket, mit tegyek?
A barátommal három éve vagyunk együtt.
Kb. tavaly október körül megismert egy akkor kilencedikes csajt a sulinkban. nagyon jóba lettek, minden nap beszéltek. Mindenki mondta, még a barátom is, hogy nincs okom féltékenykedni de volt egy rossz megérzésem, ami beigazolódott.
A barátom folyton a csajt nézte, ha nem jöttem suliba, egyből a csajt kereste, majd váratlanul szakított velem. Össze jöttünk megint, ennek ellenére egészen februárig jóba volt a csajjal, lájkolta a képét.
Május körül megkértem, hogy mutassa meg a facebookját és nem akarta. Nagyon terelte a szót, közölte, hogy úgy érzi nem bízok benne, én meg mondtam, hogy nem érdekel mutassa meg(úgy voltam, hogy hiszek a megérzésemnek).
Belement a facebookjába, és amit találtam, sokkolt. Kb. MINDIG ő írt rá a csajra, verseket, dalokat küldött a csajnak, írta neki, hogy: "Miért nem írod nekem, hogy szeretlek?", illetve rengeteg szívet, többet, mint akkor NEKEM.
A barátomat azóta kicserélték, nagyon teper a bocsánatomért, rá se lehet ismerni, mutatja kikkel beszél, nem közeledik a csajokhoz, nagyon odafigyel rám.
Megmondtam, hogy innentől új fejezetet nyitok a kapcsolatunkban, még egy ilyen, és repül.
Tényleg kicserélték azóta, ennek ellenére nekem rengetegszer eszembe jut a csaj. ha meglátom rosszul vagyok, facebookon minden nap nézem, és azóta csúnyának érzem magam. Mivel a barátomat kicserélték, ezért akarok ennek adni még egy esélyt, de nem tudom feldolgozni a történteket.
Én 19 vagyok, a csaj 15.
Ráadásul a csaj egy könnyűvérű csaj(nem csak szerintem), mégis a barátom majdnem lecserélt rá.
Nem érzem magam nőnek, hogy egy 15 éves jobb, mint én. Sőt.
Minden nap eszembe jut a csaj, és a történtek...ez sose fog helyre állni bennem? Ráadásul a csajt rengetegszer látom, és szánalmasnak érzem magam, mit gondolhat rólam...Ott az a hülye, akinek elbírtam venni a pasiját?
Mennyi idős barátod?
Kicsit undorító de sosem fogod feldolgozni míg vele vagy.
Mindig benned lesz az érzés tudván mit tett.
De ha boldogok lesztek nem fog nagyon zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!