Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha teljesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha teljesen kész vagyok a lány miatt?

Figyelt kérdés
Játszott velem, hitegetett,majd bunkón visszautasított aztán azt mondta hogy nem akart viszautasítani,most megint le**ar.Már teljesen lehúzta az egóm,főleg hogy előtte egy másik lány is visszautasított.Eddig suliban is népszerű voltam,most pedig úgy érzem hogy kezdek teljesen összeesni,csak rá tudok gondolni,suliban is többnyire csak alszom meg bámulok magam elé,pedig nem rég még egyfolytában dumáltam mindenkivel,most meg teljesen off minden.Nem hiszem el hogy én lejáratom magam miatta,küzdök érte, de már vissza sem írt,pedig amikor még pár napja összefutottunk megint úgy viselkedett mintha imádna.

2016. szept. 13. 17:01
 1/9 A kérdező kommentje:
16/f
2016. szept. 13. 17:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a francba, csak szórakozik veled! Próbálj meg keresni valaki mást :D
2016. szept. 13. 17:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy kb rá sem tudok nézni más lányra,nem tudom miért van.
2016. szept. 13. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:
első szerelem? ha igen kigyogyulsz ne aggodj velem is megvolt utána minden simán fog menni.Csak bizz magadba és minden menni fog.Esetleg csaj észre veszi magát de inkább hagyd nem érdemel meg téged bro;)
2016. szept. 13. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzet... Csak velem többször játszották már ezt el.. Amikor "kigyógyulok" az egyik sebből, jön a következő.

Ne csinálj semmit, majd elmúlik, és kívánom, hogy a későbbiekben neked legalább szerencséd legyen! 17/F

2016. szept. 13. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán ne foglalkoz a lánnyal! Ha újra próbálkozna rázd le! Nem szabad szomorkodni miatta mert nem érdemli meg!
2016. szept. 14. 20:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves, ezt úgy hívják, hogy FRIEND ZONE!
2016. szept. 16. 07:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt javaslom,ostromold,hátha lefekszik Veled. Miután benyelezted,zavard el.
2016. szept. 16. 09:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Melltartós képeket küldött,megkérdezte van e nálam esélye,úgy volt hogy randizni fogunk,szóval nem hiszem hogy friendzonexd
2016. szept. 16. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!