Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok még kész egy kapcsolatra?
A lényeg: 21 éves lány vagyok. Eddig nem volt még rendes kapcsolatom -tavaly majdnem összejött egy, de abból nem lett semmi. Még szűz vagyok, de pasival volt már dolgom. A problémám az, hogy valahogy nem akar összejönni ez az egész szerelem-párkapcsolat. Nem vagyok vékony, ez tény, de nem folyok szét. Járok edzeni is, vannak barátaim is, akikkel el szoktunk menni inni, kocsmázni, néha-néha bulizni. Adok magamra is, nem valami lepukkant, zsíros hajú proli vagyok. Régen sokáig úgy voltam egy párkapcsolattal, hogy "Jó lenne, de ott van az egyetem, a hobbik, csak púp lenne a hátamon", de mostmár nem ezt érzem. Tényleg szeretnék egy párkapcsolatot.
Tény és való, hogy az önbizalomhiányom is rájátszik erre, amin próbálok változtatni, de ugye alap nélkül nehéz házat építeni. Nem tudom, hogy kell ismerkedni, hogy kell leszólítani egy srácot -ha tudnám, alkalmaznám. Egy-két praktikus tanácsot szívesen fogadnék.
Az elsőnek igaza van, inkább a srácoknak kellene kezdeményezni, mondjuk a mai világban a fordítottja is elfogadott.
Szerintem beszélgess akivel tudsz, ismerj meg újabb és újabb embereket, és akkor lehet, hogy a fiúk is felfigyelnek rád. Ahogy látom közeggel nem lesz probléma, végre nem egy beburkolózott csaj, aki a szobájában ülve várja a csodát. :)
F
2-es vagyok. Nekem konkrétan tetszik, ha egy lány zavarban van, szerintem aranyos. :)
Amúgy nem kell rágörcsölni, engedd el magad, legyél laza, olyan, amilyen a barátaiddal szoktál lenni.
Egy kis mosoly sokat dob az ember kisugárzásán. Tessék sokat mosolyogni!! :)
Egyetemi bulikban úgy lehet a legkönnyebben ismerkedni, főleg ha ittasak a kiszemeltek, hogy véletlenül nem jártunk közös órára? Vagy annyira ismerős vagy, nem egy szakon vagyunk? stb... :)
Használd a fantáziád! :)
21 éves egyetemista lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!