Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni? Vagyis mikor ossze érnek az ajkaink akkor puszit adok a szájára? Kell szívni vagy valami? (Tanácstalan vagyok) 15 lány
1. lépés puszit adsz a szájára. 2.lépés A száján hagyod az ajkad,a lényeg,hogy a nyelveddel simogatod a másik nyelvét... de érintkezzen a szátok közben:D Ha nem világos nézd meg a Kegyetlen játékok c. filmet ott
még részletesebben el van magyarázva.
Egymás felé hajoltok, becsukod a szemed, egy pici félrebillented a fejed,csak hogy az orrotok az ne koccoljon előbb mint a szátok. Hagyod, hogy az ajkaitok megtalálják egymást, lágy puszi a szájára, de lassan (bár ez attól is függ, milyen helyzetben vagytok). Majd újra egy puha kis csók. Ezt folytathatjátok, közben szerintem a kezed az ne a levegőben lógjon, hanem a derekára, és a nyaka köré szoktam fonni, vagy az egyik kezemmel a haját matatom finoman. Lehet kombinálni, csak a képzeleted szab neki határt. Aztán ha a szájra lehelt pici csókok nem voltak elég kielégítőek, akkor egy picit résnyire nyitod a szádat, és érezni fogod ,ha ő is így szeretné, így cselekszik. A nyelvetek egy picit összeér, átmerészkedtek egymás szájába. Majd visszahúzzátok, újra néhány picinyke csók, majd megint a nyelvvívás. De vannak olyanok, akik közben nem csukják össze a szájukat és csak egymás szájában tornádóznak a nyelvükkel. Én ezt is, azt is szeretem, indulatoktól függ.
Csak ne felejts majd közben levegőt venni az orrodon (ezért nem szerencsés a hosszabb csók ha full náthás vagy és nem kapsz levegőt a nózidon :P ). És még a nyáladat se felejtsd el lenyelni, mert szerintem az nem jó ha bőnyálas az egész.
De nem tudom mennyit ér most ez a hosszú eligazítás, mert tényleg jön magától. Rá fogsz érezni, szinte ösztönösen tudod majd mit kell tenni. Velem is így volt. És szerintem sokunkkal. Hajrá ;)
Azta, ènis nagyon paráztam az elsőtől. De epzt a párom is tudta. Így nem hamarkodta el, először csak sima szájra puszikat adott. Aztán pár alkalom után már tényleg csóknak lehetett nevezni..eleinte nagyon béna voltamxd tudtam magamról, de a páromat ez kicsit sem zavarta..pedig ő aztán vér profi. Aztán egyre jobban belejöttem énis. Nem is értem mért paráztam ettől ennyire:)
ÉS tényleg minden jön magától. Ha pedig a párod már nem "kezdő" akkor meg aggodalomra semmi ok, bízd rá magad. Később pedig a csók egy teljesen természetes dolog lesz.
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!