Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok. Mi a baj velem?
Sziasztok.
A problémám az, hogy taszítom a fiúkat. Legalábbis azt hiszem. Annak ellenére, hogy már 17 éves vagyok, még nem jöttem be senkinek és soha nem közeledett felém senki. Szerintem egyáltalán nem vagyok ronda sem.
Ez nagyon rosszul esik.
Most a legjobb barátnőmmel is keveset tudok beszélni, mert bepasizott a szomszédjukban lakó egyetemista sráccal, akivel éjjel-nappal együtt lógnak. Ha valaki tudna segíteni ezt megbeszélni privátban, azt megköszönném.
Miben segíthetnénk?
Semmi olyat nem mondtál el magadról, ami alapján azt lehetne mondani, hogy ez és ez a baj veled, vagy azt mondani, hogy semmi baj nincs.
Azt nem állíthatod biztosra,hogy senkinek nem jössz be. Simán bejöhetsz valakinek úgy is,hogyha semmi jelét nem mutatja, mert sok ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!