Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi lehet velem? Gluténérzékenység?
Vasárnap (01.29.) óta nem volt rendes székletem. Nem volt valami lájtos az ebéd aznap, körömpörkölt friss fehér kenyérrel, vacsorára sajtos-baconos csirke burgonyapürével. Azóta teljesen felborult az életem, mert a héten még nem sikerült egészségeset vécéznem. A mai napon csak zöldséget és gyümölcsöt ettem, sőt a hét minden napján próbálkoztam ezt betartani. Amikor ma jöttem haza délután ettem egy péksüteményt és mire hazaértem éreztem, hogy görcsöl a hasam és futnom kell a wc-re. Szerintetek ez jele lehet a gluténérzékenységnek? Sajnos nem nagyon értek ehhez, mert az én köreimben szerencsére senkinek nincsenek ilyen érzékenységei.
Hozzá kell tennem, hogy a jövőhéten lesz 2 vizsgám, nagyon izgulok miatta.
Fogamzásgátlót is szedek már egy jó ideje, de úgy gondolom, hogy mivel most a héten jelentkezett ez a gond csak nem amiatt van.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!