Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annnyira tanacstalan vagyok. Ti mit tennetek a helyemben? (bovebbeb lent)
Na szoval
Van egy fiu aki szerelmes belem es ezt mar millioszor elmondta nekem hogy o tobbet szeretne mint baratsag..
Viszon itt jon a problema hogy en most vagyok 8.os es jovore uj suliba megyek ahol tipikus fiatal lanykent kivancsi vagyok az ottani sracokra:) de ugye ittvan most ez a fiu aki a leheto legedesebb velem (a kulseje nemigazan jon be) es annyira jo vele beszelni de egyszeruen felek vele talizni mert nemigazan akarok belebonyolodni mivel jovore ott a sok uj srac akiknel helet a kulseje es tetszene nekem:( viszont ezt a fiut nagyon sajnalom vissuautasitani de megis felek vele osszejonni mert hat mivan ha a kulso miatt az uj suliba mwgtetszik valaki mas?
Mit tanacsoltok?
14L 17F
"Mond el az igazat, hogy fiatal p'csa vagy aki még sok faszra kíváncsi. Meg fogja érteni."
Én is csak ezt tudom írni :D
Én is hasonló helyzetben voltam nemrég, szerintem ne kezdj bele ebbe az egészbe, mert nem lehet úgy elkezdeni egy párkapcsolatot hogy a másik fél külsőleg hidegen hagy. Szerintem fiatal vagy még, ráérsz. 😊 És ha ő szerelmes beléd te pedig vacilálsz akkor ha esetleg összejönnétek, mindig benned lenne az az érzés hogy, ő jobban szeret mint te őt (bizonyos esetben lehet hogy ezért bűntudatod lenne) és mindig ott bujkálna benned az a dolog, hogy belsőt és a külsőt együtt véve lehet hogy nem ő a tökéletes személy számodra.
Én azt tanácsolnam hogy maradjatok barátok, mi is így tettünk. 😊
Ui.: Ez az én véleményem, remélem tudtam segíteni. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!