Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tanácstalan vagyok, mit tegyek?
1) nem egy percbe telt hogy elolvassam,pedig igyekeztem :))
2) Anna (vagy bármi is legyen a lány neve) kedvel téged
3) komolyan tudd meg hogy van-e barátja vagy nincs. Ha nincs akkor szabad az út,ha pedig van,akkor türelem,valószínüleg barátként kezel
Szerintem az lenne a legegyszerubb, ha kezdemenyeznel. Anelkul is velemehetnel hazafele, hogy elcsenne valamidet. Erdeklodj iranta es batran kerdezd meg, hogy van-e baratja, vagy ha ezt nem akarod,hivd el randizni. Lehet odivatunak tartod, de nem az. Menjetek el setalni, fagyizni, ha szeret olvasni vidd el konyvesboltba (moziba semmikepp!). A lenyeg hogy kettesben legyetek. Beszelgessetek minnel tobbet.
Ha megis lenne baratja akkor sem dol ossze a vilag, ha ugy erzed van koztetek valami akkor kuzdj a lanyert.
Sok sikert 😊
Szia! Amint olvasom,a lány hamar váltogatja a fiúkat és lehet csak veled is játszadozik..az egyik osztáytársam is ilyen..
De az is lehet,hogy csak tévedek,de mindenképpen vigyázz,nehogy összetörje a szíved.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!