Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Teljesen tanácstalan vagyok a lányok terén.
Figyelt kérdés
Van 1 lány voltunk legjobb barátok is, aztán egy ideig nem beszéltünk, most meg megint elkezdtünk beszélgetni. Teljesen belé estem, és a napokban ezt elmondtam neki, hogy tetszik nekem. És nem írt semmi olyat, hogy ő csak barát ként tudna rám tekineti, és azt sem hogy tudna rám úgy nézni. Mit tegyek? . Elengedni nem tudom.2016. márc. 14. 13:02
1/2 anonim válasza:
Beszélj vele élőbe (Amúgy egy kicsit nézd te az ő oldalából is ha te lennél az ő helyébe és rádirnának hogy tetszel stb.. te mit írnál vissza hogy ne bánsd meg?) Szóval valószínűleg azért nem irt mert nem szeretett volna megbántani vele! Mondom beszélj vele élőbe.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ebben még semmi rossz nincs , tényleg kicsit elkell mélyedni a beszélgetésekben ,és te is többet megtudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!