Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tetszek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszek neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit úgy 3 hónapja ismerek és osztálytársak leszünk. Mindig ő kezdi a beszélgetést, ha chattelünk akkor mindig azzal jön hogy kérdezünk egymástól dolgokat hogy jobban meg irmerjük egymást. Minden nap arra a kérdésre jukad ki ,,hogy milyen pasik jönnek be'' vagy ,,hogy milyen ruhát találok egy fiún helyesnek és stb...

Tegnap én is mentem strandra (amit ő tudot,mert a tesóm mesélte neki). Mire olyan ruhát vett fel amit mondtam hogy bejön.

A tesom küldött rólam egy fotot ahol éppen egy Levi's-es felső volt rajtam meg egy fehér Adidas Superstar cipő, és mikor megkérdeztem hogy ő milyen ruhát szeret a lányokon azt mondta hogy Levi's felsőt meg fehér adidas Superstart(aznap küldte a tesóm a fotót). Nem tudom hogy ezt csak véletlenül mondta, vagy célzot valamire. A strandon mikor egy nagyon jó barátomat megöleltem mérgesen nézett rám, és nem is köszönt. Aztán utána rám nézett én meg rá egyből elkapta a fejét. Este rám írt hogy sajnálja hogy nem köszönt én meg vissza írtam hogy semmi baj és megkérdeztem hogy van de nem írt vissza. Lehet hogy valamiért mérges lehetett.

Nekem nagyon bejön és tetszik. De nem tudom hogy ő érez valamit ìrántam!?

2017. júl. 20. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, érez valamit iràntad, az általad leírtakból ez elég egyértelmű.
2017. júl. 20. 13:42
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem elég egyértelműen célozgat és flörtöl,ha bejön neked, akkor mondjuk ne nagyon ölelgess más fiúkat előtte. értem, hogy egy barátod, de ezek után nem csoda, hogy egy kicsit hagyná az egészet...

beszélgess vele, találkozzatok ketten.

2017. júl. 20. 17:22
 3/3 anonim válasza:

Ha nem tudnám , hogy nem én írtam ki ezt a kérdést, azt hinném én voltam :)

Csak én fiú vagyok .

Biztos hogy tetszel neki.Ezen kár rágódni. Én is szoktam ilyesmi apró utalásokat tenni egy lánynak , de szerintem ő ezeket nem érti 😞.

2018. dec. 23. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!