Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú. Nagyon helyes és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú. Nagyon helyes és sportos♥ De nem tudom mit tegyek! Vajon tetszek neki? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Én se vok olyan csúnya de a hülye osztálytarsaim miatt nem merek lépni... De annyira bejon mert kedves figyelmes es udvarias♥ Folyton rá gondolok. Néha csak hozzám ér♥ megfogja a vállam a karom (ritkan a fenekem de csak viccből). Észre vettem hogy órákon egyszer egyszer rám néz de akkor perceken keresztül. Visszatérve az osztálytarsaimra... Hát igen...ők azok akik hallanak vmig és máris az egész suli tudja... Cikiznek is miatta mikor beszélek vele...idegesítő na mind1.. De ő akkor mindig megved es annyira jól esik...Talán tetszek neki? Vagy? Probalkozzak? De én nem akarok kezdeményezni mert az a fiúk dolga!! Köszi előre is a válaszokat! :)

2016. ápr. 6. 15:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy 14/L
2016. ápr. 6. 16:02
 2/5 anonim válasza:

Szerintem bejössz neki. Próbálkozhatsz egy kicsit de ez szerintem is az ő dolga. Sok sikert😉

14/L

2016. ápr. 6. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Emberek...! Ilyen hozzáállással nem lehet elérni semmit...

Ez a 21. Század... Nem lnyeg hogy a fiú lép e vagy a lány...

Ha tetszik akkor beszélj vele... Ne várd hogy a sült galamb a szádba repüljön...

Lehet félénk és ennél többet nem mer tenmi...

De rádbízom a döntést. Akárhogyan is döntesz... Sok sikert.😉

Egyébként szerintem tetszel neki. 😊

2016. ápr. 6. 16:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem az csak engem az zavar, hogy ő nem az a félénk típus és flörtöl velem de én ennél többet akarok. A többiek ehhez érzéketlen parasztok. Az osztályunkba eddig egy kapcsolat volt és az is tönkre ment de annyira, hogy még most is szidják egymást. Attól félek ha én lépek akkor egyszerűen nemet mond, most nagyon jó a kapcsolatunk és nem tom hogy közeledjek felé.. Esetleg vmi tipp?
2016. ápr. 9. 14:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2016. ápr. 9. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!