Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon akkor most tetszek neki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon akkor most tetszek neki vagy nem? :/

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki egy évvel idősebb nálam egy suliba járunk és tetszik nekem. Régebben még beszélgettünk Messengeren de mindig nekem kellet rá írni max 2x írt rám. Élőbe még sose beszéltünk csak annyi, hogy köszöngettünk egymásnak. Kérdeztem tőle, hogy akkor most mit is akkar tőlem de csak annyit írt, hogy most semmit de valamikor lehet meg fog változni a véleménye. Szerintetek ebből még lesz valami vagy halott ügy? Mert ugye már 1 hete nem beszélünk. 15/L

2017. máj. 7. 07:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát mivel azt mondta, hogy nem akar semmit, így érzésem szerint, nem akar semmit.
2017. máj. 7. 08:24
 2/2 anonim válasza:

Ha azt mondta hogy lehet késöbb változik a véleménye akkor nem teljesen halott az ügy.

Szerintem várj.Bár nem lehet tudni mennyi időre gondolt lehet 1 hét 2 hét 1 hónap 2 hónap,de lehet hogy pár év.Én olyan 1 hónapot várnék aztán megint rákérdeznék.

De amúgy is azt is döntsd el hogy neked tetszik e. Meg szerintem vedd rá egy élő talira mert még az is lehet hogy nem is az akinek mutatja magát pl.:Pedo vagy valami ilyesmi

12/F

2017. máj. 8. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!