Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon én tetszek neki vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon én tetszek neki vagy más lány?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit vagy 4 hónapja ismerem s 2 hónapja barátként biztos hogy nagyon közel kerültünk egymáshoz. Poénkodunk mindenféléről beszélgetünk stb. Lb egy hete kérdezte meg , hogy van e barátom (nem) nemrég meg azt hogy van e valaki aki tetszik nekem. En bele teljesen belezugtam de nem mertem bevallani igy csak burkoltam utaltam o rea. O erre azt mondta hogy neki is van s a leiras alapjan akar en is lehetnek de akar nem. Tobbet nem tudnek belole kiszedni s most nem tudom, hogy mit csinaljak mert nem akarok pofara esni. Minden nap egesz este beszelunk delelott meg delutan o elfoglalat szoval azt se tudom hogy a masik csajjal ha van mikor beszel. Szerintetek honnan tudhatnam meg hogy en tetszem e neki vagy a srac ram csak haverkent tekint? Van egyaltalan olyan hogy a srac eleve haverként néz egy lányra? Szerintetek mit csináljak?

Egy kétségbeesett 15 éves lány a srác 17 és fél.

2016. júl. 5. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá hogy: ,, Figyelj, mit gondolsz rólam, tetszek neked?" vagy valahogy igy ;))
2016. júl. 5. 20:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ilyen nyiltan nem alarok rakerdezni. Mert ha masik csaj van a kepben akkor en otthagyom mert nem akarok olyan fiu lany baratsagba keveredni ahol en szarul erzem magam. De kozben meg fel even belul meg egy szerelmet elveszteni nem akarok mert akkor tuti osszetornek... /
2016. júl. 5. 20:36
 3/4 A kérdező kommentje:
* :/
2016. júl. 5. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Pedig ez az egy út van, ha megakarod tudni. Szerinted mi honnan tudjuk, hogy ő mit érez, ki tetszik neki stb.? Kérdezz rá, különben nem lesz semmi.
2016. júl. 5. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!