Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon én tetszek neki vagy más lány?
Van egy srác akit vagy 4 hónapja ismerem s 2 hónapja barátként biztos hogy nagyon közel kerültünk egymáshoz. Poénkodunk mindenféléről beszélgetünk stb. Lb egy hete kérdezte meg , hogy van e barátom (nem) nemrég meg azt hogy van e valaki aki tetszik nekem. En bele teljesen belezugtam de nem mertem bevallani igy csak burkoltam utaltam o rea. O erre azt mondta hogy neki is van s a leiras alapjan akar en is lehetnek de akar nem. Tobbet nem tudnek belole kiszedni s most nem tudom, hogy mit csinaljak mert nem akarok pofara esni. Minden nap egesz este beszelunk delelott meg delutan o elfoglalat szoval azt se tudom hogy a masik csajjal ha van mikor beszel. Szerintetek honnan tudhatnam meg hogy en tetszem e neki vagy a srac ram csak haverkent tekint? Van egyaltalan olyan hogy a srac eleve haverként néz egy lányra? Szerintetek mit csináljak?
Egy kétségbeesett 15 éves lány a srác 17 és fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!