Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány és szoktunk chatelni sokat írunk dumálunk suliba. És nem tudom hogy én tetszek e neki? Mit tegyek? 12.5/F
Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak. Teljesen össze vagyok zavarodva. Mert már volt ő is nálam én is nálam. És most akkor mivan? Tetszek neki? Nézzük egymást ketten röhögünk. És akkor ezt hogy mondjam el neki hogy tetszik nekem de nem merem elmondani. Segítsetek!
Én 12.5/F ő 12/L
2016. jún. 14. 21:31
1/1 Rozsda~RUST válasza:
Hogy mit tegyél? Feküdj le és alugyál , legalább két-három évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!