Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 eves fiu vagyok es an egy 13 eves lany aki tetszik nagyon, tudom, hogy békén kene hagynom, mert tul fiatal, de neha nembirom megalni, hogy ne irjak ra. Velemenyek?
WTF.. én 17 éves vagyok és nekem már abból van elegem, hogy az ilyen kis 13 évesek nem hagynak békén.. 17 vagyok, de 13nak nézek ki vagy még annál is fiatalbbnak és ahhh idegesitőek, de neked sok boldogságot :)
17F
Szerintem hallgas a szívedre. :) (Jézusom, milyen közhely :D) Én sem vagyok sokkal idősebb, de a korosztályomban teljesen normális, ha egy 13 éves lánynak van palija. Szerintem nem korhoz kéne kötni az érettséget... (És ezzel nem azt szeretném mondani, hogy egy 13 éves gyerek olyan érett lenne, mert nem az, de ugyanannyi joga van párkapcsolatban élni, mint bármely másik embernek. - Bocsi, ez most kikívánkozott belőlem.)
Szóval ne emészd magad, ha bejön a csajszi, udvarolj neki, legyél rendes, és ha te is tetszek neki, akkor jöjjetek össze. Aztán legyetek boldogok. :D
(Ne haragudj a kusza válaszért, csak kicsit felhúznak az olyan dolgok, mint például, ha sz*rozzák a mai fiatalságot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!