Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki vagy nem? Mostmár tényleg nem tudom eldönteni.
Van egy srác, én 12.-es vagyok, ő pedig 9.-es, de egykorúak vagyunk.
Egy ideje ismerkedünk, beszélgetünk és rengeteg bennünk a közös és sok mindenben egyet értünk.
Nekem van egy "halott" párkapcsolatom (szakítás szélén), az eddig említett srácnak elmeséltem a részleteket, tudja mik a gondok.
Neki van egy jó barátja (aki lány) és nagyon közel állnak egymáshoz, ő is így fogalmazott, de elvileg nincsenek együtt.
Amikor találkozunk azzal a fiúval úgy érzem kiugrik a szívem, és rajta is kicsit lehet látni, hogy talán tetszek neki.
Ahogy felhoztam, hogy egyszer találkozznk, ő azt mondta (az ő kezdeményezésével tiszáztuk), hogy csak baráti kapcsolatot akar tőlem, semmi mást, pedig én átfuttattam az agyamon a gondolatot. Ledöbbentem nagyon ezen, mert tényleg úgy látszott, hogy tetszem neki.
Amikor még nem mondta el, hogy csakis baráti kapcsokatot akar még vigyorgós volt, nyitott felém. Viszont, ahogy elmondta a barát témát teljesen megváltozott és kevesebbet beszélünk meg ilyesmi.
Én azt hiszem megszerettem, de mostmár végképp nem tudom mi a helyzet.
Most akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!