Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány és nem tudom...

Van egy lány és nem tudom eldönteni hogy tetszek e neki?

Figyelt kérdés
Na szóval van egy lány és az osztályomba jár most lettünk 9.esek és nem rég tetszett meg. Suliba egyszer kétszer beszélgetünk aztán ráírtam FB-n és ott is elbeszélgetünk elég sokat de ott az volt a baj hogy kb. csak én írtam ő pedig válaszolt. Nem rég hiányoztam egy hetet a suliból és rám írt és meg kérdeztem hogy hiányoztam e neki? és ő azt mondta hogy igen ennek tökre örültem. Tegnap megyek ki a suliból és utánam fut és megölel az is jól eset de ma egyik szünetbe oda ültem mellé és beszélgetni akartam vele és mondta hogy menyek el én ott maradtam és beszéltem hozzá de rám se hederített ez fájt egy kicsit de gondoltam rossz napja van. És most nem tudom mit tegyek probálkozak tovább vagy szarjam le?
2015. febr. 11. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Majd keres, ha akar valamit.
2015. febr. 11. 17:18
 2/7 anonim válasza:
Szerintem ennyi miatt ne add fel, lehet éppen csak rossz kedve volt.
2015. febr. 11. 17:19
 3/7 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:
Vesszőkről hallottál már, fiacskám?
2015. febr. 11. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
mutatom, neked, a, vesszőket, jó? :D
2015. febr. 11. 17:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi 😄 de van egy másik fiú akinek szintén tetszik de annak nagyon feltűnően mert midíg követi ölelgeti meg minden de csajnak tutti hogy nem tetszik mert a gyerek maga egy vicc max baràt lehet nem?
2015. febr. 11. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:
1.: Ne szólogassatok be neki a vesszők miatt, kérlek. 2.:Ne add fel, lehet hogy épp megjött neki és ezért ideges volt, vagy egyéb más dolog miatt rossz kedve volt (idézet--> Vendetta:Nem tudom feladni(részlet):"Pedig ha az ember feladja, akkor jobb ha inkább meghal")
2015. febr. 12. 19:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát köszi mindenkinek de nem hiszem hogy bejövök neki mert pénteken haza akartam kísérni. De mikor már majdnem meg jött a busz akkor mondta hogy nem kell menjek el íritálom meg minden és berágtam rá és elmentem egy másik busszal aznap este rá írtam a barátnőjére és azt mondja hogy viccből csinálja ezt de nekem ez annyira nem vicces :D. A veszőkön meg röhögtem szóval semmi baj :)
2015. febr. 15. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!