Nem tudom eldönteni, hogy tetszek-e neki vagy nem?!
Van egy fiú, ő az osztálytársam.
Először nem nagyon figyeltem rá fel, csak akkor mikor láttam, hogy sokszor néz. Valahogy mindig megéreztem,hogy valaki néz és pont összeakadt a tekintetünk.
Aztán eléggé meg is tetszett, azóta én is sokszor próbálom felvenni vele a szemkontaktust.
Sokszor összenézünk, de én nézek el előbb és sajnos nem tudom megállni, hogy ne vegyem el a szemem, mert zavarba jövök.
De a nézéséből valahogy olyan megmagyarázhatatlan dolgot érzek.
Amúgy elég helyes fiú és okos is. Én nem vagyok az a tipikus "húdejócsaj" és ezért csodálkozok, hogy ez most mi?
Meg olyan is volt, hogy véletlenül belém jött és úgy kért bocsánatot, mintha valami tényleg óriási probléma lett volna (pedig épphogy súroltuk egymást :) Más lánynál meg csak simán mondja, hogy bocsi.
De közben meg látom, hogy figyel egy másik lányt is az osztályból. Van amikor hátrafordul órán, de nem tudom, hogy amiatt a csaj miatt vagy miattam.
Bocsi lehet túlbonyolítom, de olyan idegesítő már ez a tehetetlen állapot.. :/
Eléggé jó dolog,ha folyamatosan néz.Tetszés jele ez egyértelmű.Elmélyűl benned.
Ha még egyszer neked megy kérj te is bocsit azt értékelni fogja.
Említetted,hogy más lányt is figyel és nem tudod,hogy te miattad fordul-e meg..nem értem,de itt a nyakam,hogy miattad.Illetve figyeld meg,hogy a lábfeje feléd mutat-e vagy oda pillantgat a szeme sarkájából.Mindent bele.
Lehet, hogy következőre én megyek bele, persze tök "véletlenül" :)
Amúgy azért is félek vele hosszabban szemezni, mert mivan, ha csak azt nézi, hogy mit nézem már? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!