Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akivel beszélgetek. Milyen irányba tereljem a beszélgetést, hogy az jöjjön le neki, hogy tetszik nekem, akár akarnék is tőle valamit?
Az ilyesmit egyértelműen kilehet fejezni, százféleképpen. Persze nem lehet nagyon erőltetni, eközben meg van az, hogy a lány hozzáállásán is érzed, hogy akar valamit, mert úgy beszél veled, mint akit kedvel komolyabban.
Az már egy másik dolog, hogyha azt érzi valaki, hogy eleve közönnyel reagálják le, akkor nehéz erőltetni az ilyen írányú beszélgetést.
Pl. nekem már az is majdnem egy célzás, ha valaki elhív egy kávéra, jó a hangulat, majd azt mondja "menjünk sétálni KETTESBEN..."
vagy
"gyere fel hozzám, legyünk kettesben..."
Szerintem ez is a szolíd formájában eléggé kifejezi:D
Vagy akár, ha simán dicsérgetheted. Ebben a kifejezésben nincs semmi nagy ügy... De viszont, ha nem vesz róla tudomást, amikor ilyeneket mondanak neki, akkor az már azért is lehet, mert nem akar róla tudomást venni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!