Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy lányba, de nem tudom, hogy őneki tetszem-e. Mit tegyek?
Az ÉRTELMES választ előre is köszönöm!
(13F)
Ha ismered személyesen akkor beszélgess vele többet.Aztán hívd el valahová és mondd el te másként érzel iránta.
Ha nem ismered de van közös barátotok akkor próbálj meg közelebb kerülni ahoz a közös baráthoz és mondd el neki a "titkodat" miszerint neked bejön a csaj és valahogy beszéljétek meg hogy bemutat téged a lánynak.
Ha nem ismered akkor nézz sokat rá és próbálj meg mosolyogni.Nem úgy mint egy őrült csak szépen helyesen.;) Aztán menj oda hozzá és beszélgess vele vagy rögtön hívd el valahová mondván "Szeretnék neked mondani valamit de erre nem hiszem hogy alkalmas lenne az iskola.. elég demotiváló egy hely szóval nincs kedved eljönni velem valamikor sétálni?..nyugi nem akarlak elrabolni.:D" szerintem ez a mondat vicces is meg aranyos is.:)
Aztán hajrá!Sok sikert!
;D
#2 vagyok
Oda fogsz menni hozzá?:)
Sosincs késö. Köszi a válaszokat, nagyon kielégítöek voltak!
Hamarosan szeretném elhívni valahova a lányt, pl.: eloszor csak a dunapartra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!