Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki? Vagy csak szórakozik és a hátam mögött kiröhög a többiekkel?
Valamit le szeretnék szögezni az elején. Meleg vagyok és nyugodtan piszkálhattok ezért, megszoktam, de változtatni úgysem tudtok rajta.
Szóval, van egy osztálytársam, akivel nagyon régóta jóban vagyunk, ő az egyik legjobb haverom. Nemrég mondtam el neki, hogy meleg vagyok, és szerencsére nagyon királyul fogadta. Nem változott meg a kapcsolatunk, azonban azóta nem túl feltűnően, de egyre többször próbál hozzám érni, volt, hogy meg is ölelt, amit előtte soha nem csinált. Egyik nap a padon feküdtem és egy másik srác egyszerűen tökön csapott, mire ő odajött, simogatta a hajam, mert guggoltam a fájdalomtól, majd felsegített, átölelt és megkérdezte, hogy nagyon fáj-e, miközben végigsimított a farkamon!!! Miért csinálja ezt? Sokáig tetszett nekem, de semmilyen jelét nem adtam. Nekem van barátom, akiről ő is tud. Miért változott a viselkedése?
Ez ijesztő....
Kérdezd meg őt, ennél jobbat nem tudok :/
Gratulalok hogy bator voltal es megkerdezted!! Mellesleg ne torodj azokkal akik piszkalnak szard le oket :) Amugy durva a sztori amit irtal az biztos :)Batorsag kitartas! :) sokaig a baratoddal .
17/bi/F
U.I:Hany eves vagy ??
Köszi! :) Nagyon aranyos vagy.
17.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!