Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tetszek neki, érez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszek neki, érez irántam valamit?

Figyelt kérdés

Van egy évfolyamtársam, aki kb fél éve tetszik nekem. Az osztályaink szembe vannak, és az utóbbi időbe egyre többször átjön az enyémbe a fiúkhoz dumálni meg zenét hallgatni és a barátnőim szerint elég gyakran néz rám ilyenkor.

Valamint egy hittanórára járunk és mindig nevet azokon amiket mondok, meg mosolyog és néz. Szemezni is szoktunk. Sokszor nevetünk ugyanazon mindketten, és hozzászólunk egymás véleményéhez. Egyszer mikor mélyen a szemembe nézett, azt vettem észre, mintha a szokásosnál is sötétebb lenne a szeme. Az egyik barátnőm azt mondta, hogy mikor rám néz csillog a szeme, és érzelmekkel teli, mikor másra, akkor közömbös, normális a tekintete. Amikor nevetek mosolyogni szokott.

Ezek alapján mi a véleményetek, lehetséges, hogy tetszek neki? Egyébként ezeket a dolgokat pár hónapja kezdtem el megfigyelni, de valamit korábban is.

2016. febr. 18. 19:39
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az kimaradt hogy 14 éves lány vagyok:)
2016. febr. 18. 19:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bejössz neki,csak nem mer nyitni feléd ^_^
2016. febr. 18. 19:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ!
2016. febr. 18. 20:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Egyértelműen Tetszel neki, eddig azért nem vetted észre ezeket mert nem figyelted, vagyis hát inkább nem is kerested ezeket a jeleket. Örülnék, ha hozzám viszonyulna így egy fiú.

Szurkolok nektek! ^^

14/L

2016. febr. 18. 21:20
 5/11 anonim válasza:
Bejossz neki:)nagyon csodas lehet a szemelyiseged abbol amit irtal,mar az irasodbol nagyon szimpatikus vagy nekem:)nem hiaba bir ennyire:)szoval batran merj kezdemenyezni!sok sikert csajszi!!!:) 14/L
2016. febr. 18. 22:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:) Örülök, hogy így gondoljátok:)
2016. febr. 19. 13:47
 7/11 Peffy válasza:
Szerintem is tetszel neki!! Szurkolok nektek!
2016. febr. 19. 16:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2016. febr. 19. 17:31
 9/11 anonim válasza:
Hát lehetséges hogy tetszel neki,bár lehet csupán szimpátia,de azért elég jó esélyekkel indulsz,viszont mivel 14 éves vagy gondolom 8.osztály,már csak félév ha eddig nem mert nyitni lehetséges nem is fog,de reméljük a legjobbakat. :)
2016. febr. 21. 17:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont most fog nyitni, ha már nem kell félni attól, hogy a visszautasítástól kellemetlen lesz a dolog. :) Már csak fél év és elballagtok, szóval ha akar valamit, az nemsokára esedékes.

Beszélgess vele, legyél önmagad.

Hajrá :)

2016. febr. 23. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!