Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van valami ötletetek hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami ötletetek hogy zárjam ki a fejemből?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe eszméletlenűl szerelmes vagyok.Eddig osztálytársak voltunk és most ballagtunk.Év közbe kiderült egy suliba fogunk járni de nem leszünk osztálytársak.Mindig ölelget meg velem van.Nagyon jó barátok vagyunk.Most a szünetbe kevesebbet látjuk egymást és nem beszélünk olyan sokat.Nagyon hiányzik nekem és egész nap csak ő jár a fejembe.Nem birok meglenni nélküle.Szinte már fáj a hasam anyira rossz nélüle.

Hogyan verjem ki a fejemből vagy mitcsináljak?

2017. júl. 14. 13:13
 1/4 mcrgt2 ***** válasza:
Hát semmit vald be neki hogy kell neked meg minden.
2017. júl. 14. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért akarod kiverni a fejedből? Ha ennyire tetszik hívd el valahova hisz te vagy a férfi.
2017. júl. 14. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha ennyire szereted lehetetlen ki verni a fejedből :) Maximum a hiányán tudsz enyhíteni.

Keress barátokat!Akár itt az interneten is lehet.(Bármennyire is ellenzik.Legjobb barátom például ezen az oldalon ismertem meg :D)

Meg persze keresd a lányt.Írj neki bátran! :) De az a lényeg hogy NE nyomulj.Azt kevesen szeretik.

14/L

2017. júl. 14. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennyit a két nem közötti barátságról!
2017. júl. 15. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!