Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zárjam ki a szívemből, és a fejemből, ha az életemből már kizártam?
erre nincs recept... én pl. próbáltam lekötni magam hobbikkal, munkával, aztán eltelt még pár hónap, összesen másfél év és megláttam valakit, 1. látásra szerelem, randira hívtam, összejöttünk és azóta boldog vagyok
most meg már nem érdekel. igazából nálam ő zárt ki az életéből, nem hagyott választást, de már nem is bánom, mert a legjobbat tette velem amit tehetett
megszenvedtem ugyan érte, de megérte
de "jó" ennyi együtt érző..sorstárs...megnyugvást kívánok végleg,és elengedést!Remélem hamarosan segít benne valaki!!
Örülök ha segít az idő...félek nincs az az idő ami nekem segít ilyenkor...fogalmam sincs mit csináljak,egyre nehezebb...
ismerkedni beszélgetni tevékenykedni kell ilyenkor,mert ha csak agyal az ember az nagyon rossz és még rosszabb lesz :/
ha gondolod priviben elmesélheted:)
szivesen meghallgatlak és beszélhetünk róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!