Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan zárjam ki a szívemből,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zárjam ki a szívemből, és a fejemből, ha az életemből már kizártam?

Figyelt kérdés
Ennek már több hónapja,és még mindig bennem él...van valami ötletetek?!"Vigasztalódni" mással nem akarok...ja és beszélni sem tudok vele erről többet...Tényleg mindent megtettem,nem segít az sem,hogy,megbántott nem tudok rá haragudni...elmúlt az az időszak...

2014. febr. 6. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:

erre nincs recept... én pl. próbáltam lekötni magam hobbikkal, munkával, aztán eltelt még pár hónap, összesen másfél év és megláttam valakit, 1. látásra szerelem, randira hívtam, összejöttünk és azóta boldog vagyok

most meg már nem érdekel. igazából nálam ő zárt ki az életéből, nem hagyott választást, de már nem is bánom, mert a legjobbat tette velem amit tehetett

megszenvedtem ugyan érte, de megérte

2014. febr. 6. 16:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!! Bár én is így lennék most... :)Sok örömet kívánok!! Majdcsak segít valami...remélem
2014. febr. 6. 16:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is így jártam, köszi hogy megosztottad,amúgy tényleg segít..köszönet:)
2014. febr. 6. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
'Csak' az idő segít szerintem. Én is már lassan fél éve igy vagyok ahogy te, de érzem, ahogy mulik az idő egyre könnyebb :)
2014. febr. 6. 16:16
 5/6 A kérdező kommentje:

de "jó" ennyi együtt érző..sorstárs...megnyugvást kívánok végleg,és elengedést!Remélem hamarosan segít benne valaki!!

Örülök ha segít az idő...félek nincs az az idő ami nekem segít ilyenkor...fogalmam sincs mit csináljak,egyre nehezebb...

2014. febr. 6. 16:23
 6/6 anonim ***** válasza:

ismerkedni beszélgetni tevékenykedni kell ilyenkor,mert ha csak agyal az ember az nagyon rossz és még rosszabb lesz :/

ha gondolod priviben elmesélheted:)

szivesen meghallgatlak és beszélhetünk róla

2014. febr. 6. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!