Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Nagyon korán jöttem össze a párommal, most viszont úgy érzem sok minden kimaradt az életemből.
Én 15 voltam, mikor összejöttem Vele, most múltam 40.
Soha eszembe nem jutott, hogy más pasas kellene, vagy, hogy lemaradtam valamiről.
Te nem szereted igazán a párod, menj, és szórakozz.
de igen, szeretem őt. tudom hogy nehezen hihető. mindig várom a közös szabadnapot, az együtt töltött napokat, de ha nem vagyok épp vele szomorú vagyok és lelkiismeretfurdalásom lesz, hogy mégis mi lesz a jövőben. szeretnék vele maradni és abnormálisnak érzem ezeket az érzéseket, de ennek ellenére most ilyeneket érzek
tudtam hogy lesz bőven olyan válasz hogy de én ilyen és ilyen idősen jöttem össze és rendületlenül szeretem őt 20-30-40 éve, de lássuk be, a többségnél ez nem jön be. sajnos
Lépj. Ha tényleg ő életed szerelme, akkor rá fogtok jönni, és 5-6-7-8 év múlva már úgyis újra együtt lesztek.
Ha meg nem ő az, akkor erre fogsz rájönni, és így esélyed van megtalálni azt, aki valóban az.
Ha a parod logikusan vegiggondolta valaha is a kapcsolatotokat, akkor rajott, hogy nem vele fogod leelni az eleted, hiszen nem vagy eleg erett egy ilyen elkotelezodeshez.
Te naprol napra jobban vagysz az uj dolgokra, lehet, hogy o is igy van vele. Ha kb hasonlo koru mint te vagy, akkor neki is ilyenek jarnak a fejeben, neki is 5 ev volt az ot ev.
Ne csald meg, ne legyel ribanc, beszeld meg vele, amiket erzel, kerdezd meg o mit erez, es probaljatok ugy tovabb lepni, hogy minel kevesebb sebet okozzatok a masiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!