Mit tegyek ha úgy érzem, nem éltem ki magam, valami kimaradt az életemből?
Ugyanmár, miért lenne késő??
24 éves vagy, nem 84.
Előtted az élet. Én a helyedben elkezdenék másokkal ismerkedni és szórakozni. Teljesen érthető, hogy szeretnéd magad kiélni. Inkább most tedd, mint egy férj és gyerekek mellett.
Ja és szórakozni, ismerkedni sosem késő.
Én nem értek vele egyet.
Ha már most benne van ez az érzés, miért is nyomja el és élje le így az életét?
A legtobb kapcsolatban ez a baj, hogy szinte egymast birtokoljak a felek es nem engedik meg, nem fogadjak el azt, hogy a tarsuk, a partneruk egyedul, vagy massal elmenjen szorakozni. Pl. a te esetedben, miert nem mentel el a baratnoiddel egyedul szorakozni?
Jelenleg mar unalmas ez igy, masra vagysz, de ezt most is megtudod tenni, azert meg nem kell szakitani, viszont fogadja el a parod azt, hogy most a baratnoddel mesz moziba, vagy setalni es nelkule!
Ezt az elejen igy kellett volna bevezetni, akkor most nem tartanal itt.
Szerintem beszéld meg a pároddal,hogy időnként nélküle is elmennél bulizni,a csajokkal,ő is mehet a barátokkal.
Ha szerelmes vagy és szereted is akkor nehogy azért szakíts vele,mert nem élted ki magad.
Én is ugyanezen gondolkodtam,hogy nem éltem ki magam,2 éves kapcsolat..Hát szakítottunk,szerettem még,lefeküdtem mással,és közel sem volt jó érzés.Végig a volt barátomra gondoltam,hiszen rájöttem,hogy egy-egy kaland " nem éltem ki magam" indokkal fel sem ér a szerelemmel.
Most van másik barátom,még nem vagyok belé szerelmes,ez egy régi történet,hogy okulj belőle.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!