Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha úgy érzem, nem...

Mit tegyek ha úgy érzem, nem éltem ki magam, valami kimaradt az életemből?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy mostanában (az utóbbi pár hónapban) úgy érzem, valami kimaradt az életemből. Igaz, sokat jártam bulizni, azzal nem is lenne gond, de 15 évesen kezdtem el bulizni járni, és csak 20 évesen lett barátom. Vele vagyok 4 éve szerettem és szeretem is, de mostanában úgy érzem nincs valami rendben. Jobban besértődöm bizonyos dolgain, mondatain, van amikor kedvem sincs igazán találkozni vele. Viszont amikor már megvolt a találka utána boldog vagyok, és sokszor rájövök nekem nem kell más. Mégis mostanában egyre inkább vágyom arra, hogy nélküle, barátnőkkel mehessek el bulizni, kicsit ,,nélküle élni". Akár még a pasikhoz is nyitottabb lennék, rajta kívül még nem feküdtem le senkivel. Annyira bánom hogy nem kezdtem el hamarabb pasizni, olyan 16-17 évesen, de akkor azért nem pasiztam mert féltem a párkapcsolattól, nem éreztem magam komolynak rá. De visszagondolva, főleg hogy látom hogy a mai 15 évesek már nagyba pasiznak, bánom hogy én nem kezdtem hamarabb. Ne értsetek félre, nem egy kis ribi lettem volna, csak hamarabb elkezdeni. Tudom, hogy ezen már hiába bánkódom, de most mit csináljak? Késő van már, ugye? Barátomra visszatérve, egyszerüen nincs erőm szakítani, főleg azt mondani indokként, hogy élni akarok. De akkor maradjak így? Mit csináljak?
2011. aug. 7. 19:32
1 2
 11/17 anonim válasza:

Most elég szemétnek érzem magam a barátoddal szemben, mert ellene foglak beszélni, de ezt úgy érzem meg kell veled osztanom.

Én 15 évesen jöttem össze az első barátommal. Előtte nem jártam el otthonról, főleg nem bulizni, a fiút iskola/internet kapcsán ismertem meg. Fél év után kezdtem azt érezni, hogy nem tetszik, ahogy élek. Mielőtt összejöttünk persze igérgetett mindent, hogy nem fog magához láncolni meg úgy egyáltalán semmi nem fog megváltozni, de persze ez nem így lett. Állandóan féltékenykedett, még csak beszélni sem beszélhettem más fiúkkal, és főleg nem mehettem sehova bulizni. Fél év után már nagyon bántott ez az egész, és motoszkált bennem a gondolat, hogy talán szakítani kellene vele, de nem tudtam volna, mert nagyon szerettem. Aztán egyszer elmentem nélküle bulizni, és másnap szakítottam vele. Azóta sem bántam meg. Az ugyan hiányzik, hogy valaki szeressen, de a szabadságom fontosabb.

Az én esetem persze másabb, hiszen csak fél éves kapcsolatról volt szó, és 15 éves voltam, de ha tényleg így érzed, szerintem jobb lenne szakítani vele. Fiatal vagy még, bármi megtörténhet. Ha megbánod talán kapsz tőle még egy esélyt, ha nem akkor pedig csak jól jártál. Hidd el sokkal rosszabb lesz, ha ezt évekig halogatod, mert nem fog csillapodni ez a vágy. Az én anyukám is így ment férjhez, és a mai napig gondok vannak belőle, rengeteg a balhé itthon, és anya mindig mondja, hogy elrontotta az életét, és hogy mennyire jobb lett volna ha otthagyja apát, és bulizik, pasizik még egy pár évig, de ő sem tudta otthagyni, mert "olyan aranyos volt".

Ha a barátoddal maradsz, akkor sok boldogságot nektek, ha viszont szakítanál vele... akkor csak okosan, és mértékkel bulizz/pasizz, és sok szerencsét.

2011. aug. 7. 19:52
 12/17 anonim ***** válasza:
37%

Kérj szüntet, egy diszkóban d*gasd meg magad 10 pasival, utána mivel már kiélted magad nyugodtam és megkönnyebbülve menj vissza a barátodhoz.

Annyira szánalmasak a hozzád hasonlóak, én örülnék, ha a párom aki az első volt vele élhetném le az életem, és megtaláltam volna az igaz szerelmet,de sajnos nem így alakult, te meg jó dolgodba nem tudsz mit csinálni....

Vagy legalább nézz őszintén magadba és valld be már nem annyira szereted a párod és másra vágynál, de ne ilyen hülye dumákkal ámítsd mást, hogy neked az hiányzik, hogy még páran átmenjenek rajtad.

2011. aug. 7. 20:01
 13/17 anonim válasza:
53%
Hát az előttem szólóval nem igazán értek egyet, sőt szívesen felpofoznám, de amúgy igaza van, szerintem is az itt a legfőbb probléma, hogy már nem szereted annyira a párodat.
2011. aug. 7. 20:10
 14/17 anonim ***** válasza:
79%
Hagyd ott a fiút, megérdemel egy olyan lányt, aki szereti. Te nem szereted őt, akkor nem lennének benned kételyek, örülnél, hogy van neked. Te kiélheted magad, és ő sem lesz becsapva, találkozhat egy olyannal, aki tiszta szívvel ragaszkodik hozzá.
2011. aug. 7. 20:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is 15 évesen kezdtem el járni bulizni amit 20 évesen be is fejeztem. Nem is vágyok erre, hogy bulizzak. Pasizni szintén 15 évesen kezdtem, de úgy, hogy komoly párkapcsolatom nem volt. Nagyon sok pasival voltam. Most vagyok 25 éves és még nem volt igazi kapcsolatom. Idáig pasiztam. Most egy fiúval eltudnám képzelni, de ő nem akarja. Igy tovább pasizok, mert vagy vele, de mással nem kezdek kapcsolatba.

Jól gondold át, hogy mit érzel a barátod iránt és dönts,mert igaz nem vagy öreg sőt, de ilyenkor szerintem már megkomolyodni kéne és nem élni. :)

25/L

2011. aug. 7. 20:48
 16/17 anonim válasza:
Pakolj ossze,ulj fel repulore és koltoz el californiába eny az egész!
2011. aug. 7. 21:02
 17/17 anonim ***** válasza:
48%

Elég primitíven áll ehhez a kérdéshez néhány hozzászóló. A kiélés nem feltétlen azt jelenti, hogy minden éjjel mással d.ugatom meg magamat...Ez elsősorban azt jelenti, hogy kötöttségek nélkül, azt csinálok, amihez kedvem van. Új embereket ismerek meg, nyitott vagyok mindenre, eljárok gyakran szórakozni (ez nemcsak diszkó lehet, más szórakozási forma is létezik a világon).

Teljesen normális érzés a kiváncsiság abban az esetben, ha valaki egy férfivel/nővel került csak közelebbi kapcsolatba élete során. Az emberek többsége nem véletlenül nem a gyerekkori, tinikori szerelmével köti össze az életét, hanem más embereket is "kipróbál" mielőtt megtalálja önmagát és azt, hogy valójában mire is van szüksége. Mindenki ezt csinálja. A kérdező esetében az a különbség, hogy ezeket a folyamatokat nem kamaszként élte át, hanem felnőtt nőként.

Szexuális téren pedig jogosan hiányérzete támadhat az embernek, ha csak egy partnere volt. Lehet, hogy én azt hiszem maga a tökély a párommal a szex, miközben egy másik férfi sokkal nagyobb örömet tudna nekem okozni és sokkal harmonikusabb, szenvedélyesebb lenne a szexuális életünk.

A beszólós kedvükben lévő válaszolók hány %-a ment hozzá élete első pasijához? Gondolom 0....De azért legyen csak nagy szátok.

2011. aug. 7. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!