Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcsesztem 20 évet az életemből, hogyan hozhatnám helyre?
Figyelt kérdés
Esélyem sincs pillanatnyilag nőre. Nagyon szár látni azt is, hogy legszebb éveim idején hagytam porosodni a farkam... Persze, nincs pénzem, szarul nézek ki, sovány is vagyok. Amire ezeken változtatok megint évek telnek majd el... A fiatalságom meg oda. Lehetek egyáltalán még csajozóművész?2013. júl. 26. 10:48
2/12 anonim válasza:
Csajozóművész??? neked fejben vannak gondok. Egyetlen egy nő kell és boldog vagy:D 23f
3/12 anonim válasza:
Ha nincs pénzed, szarul nézel ki, nem csesztél el semmit, ugyanis rajtad nem múlt semmi.
4/12 anonim válasza:
nehéz dolgok ezek pénzre mennek meg alfákra
7/12 anonim válasza:
Hat en csak azt tudom tanacsolni neked, hogy ne torodj emiatt a 20 ev miatt, mert ahogy az elozo is mondta nem rajtad mult. Ellenben a jovo az rajtad mulik. A sovanysagon tudsz a legtobbet javitani azzal, hogy kigyurod valamennyire magat. A kulsod az kenyes tema, de meg mindig lehetsz igenyes oltozhetsz jol, egy jo testtel meg a fejed sem fog annyira rondanak tunni. A penz az meg gyakran szerencse kerdese is a lenyeg, hogy ne halj ehen. A legjobb ha most nekifogsz, mert meg nehany ev el fog telni mire egyenesbe hozod magad.
8/12 anonim válasza:
Az életben minden sikerért küzdeni, dolgozni kell, és igen a nők a sikeres férfiakra buknak. Siker összetevői jó külső, jó fellépés, egzisztencia, gazdasági versenyképesség, népszerűség...
A csajoknak akkor lehetsz érdekes, ha kellő kitartással és munkával sikeres férfivá tudsz válni.
Míg egy 20 év körüli jó adottságokkal rendelkező srác heti pár óra konditermezéssel és diákmunkával szerzett, szüleitől kapott aprópénzzel is menő tud lenni a fiatal csajoknál, addig egy 30 körüli nem különösebben jó képű férfinak már lényegesen több teljesítményt kell letennie az asztalra ahhoz, hogy nőknél sikeres legyen.
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a csajokkal való együttélés szexen kívüli részébe is folyamatosan mennyi munkát kell fektetni.
9/12 A kérdező kommentje:
20 éves vagyo, diákmunkát keresek, még nem találtam, de l egalább az edzést élveztem pár napja. Az a gáz., mire valahogy ki fogok nézni, évek telnek majd el... Pont amit írtam, későn kaptam észhez sajnos
2013. júl. 26. 11:52
10/12 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok azzal a különbséggel hogy megélhetési gondjaim nincsenek. Helyre már nem tudod hozni hisz mindennek megvan (meg lett volna) a maga ideje. Viszont boldog jövőd még lehet. A reménysugaraid lehetnek: Egy férfi csak érik a korral, idősebb nők jobb lelki társak, nem a külső és pénztárca alapján ítélnek, a macsó férfitársaidnak leáldozóban, kiábrándulnak belőlük a nők, a te időd viszont most jöhet el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!