Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elcsesztem 20 évet az életembő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elcsesztem 20 évet az életemből, hogyan hozhatnám helyre?

Figyelt kérdés
Esélyem sincs pillanatnyilag nőre. Nagyon szár látni azt is, hogy legszebb éveim idején hagytam porosodni a farkam... Persze, nincs pénzem, szarul nézek ki, sovány is vagyok. Amire ezeken változtatok megint évek telnek majd el... A fiatalságom meg oda. Lehetek egyáltalán még csajozóművész?
2013. júl. 26. 10:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A 8-asnak van igaza, a 10-es nem tudom, mire alapozza, hogy "eljő az idő", amikor nem fog.
2013. júl. 26. 12:07
 12/12 A kérdező kommentje:
Gondolom nő a kommentelő, ők szoktak ilyen kedves kis tanácsokat adni jófiúknak. Csak nehogy megbántsák szegény töketlen szerencsétlen puncit. Következő gondolatok persze a, hhogy ez mmekkora egy senki.. Aztán megmmár el is felejtik, nemhogy mint férfit, mint embert.
2013. júl. 26. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!