Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzatlan szerelem?
15 éves fiú vagyok, volt régebben egy lány ismerősöm, akinek valamilyen szinten tetszettem, de nem viszonoztam.
2 hónap beszélgetés kihagyás után, ez teljes mértékben megfordult, és olyannyira megerősödött, hogy több, mint 1 hónapja nem tudom elfelejteni őt, nincs kedvem semmit sem csinálni, még barátokkal sincs kedvem elmenni, egyszerűen szavak nincsenek rá, hogy mennyire imádtam a lányt... kiderült, hogy ő ténylegesen nem érez semmit, sőt, összejött egy másik sráccal.
Ezt ma reggel tudtam meg, aminek a következménye az lett, hogy bőgtem vagy 1 órát, és közben remegtem végig. Iszonyatosan szeretem... megpróbáltuk megbeszélni ezt ésszerűen, de én nem tudom őt elfelejteni! Illetve, az én esetem furcsa... ez az 1 hónap, mióta tart az egész, az elejétől számítva 1-2 hétig ugyanúgy kicsit többet éreztem iránta, aztán az idő múlásával, nem enyhült ez az érzés, hanem konkrétan erősödött! Ezelőtt én voltam a legoptimistább ember a földön, most pedig napokig sírok egy lány miatt.
Illetve, az időt leszámítva, ilyenkor tudjátok, hogy másik csajra gondolni sem akarok...
Nem tudom mihez kezdjek, egyszerűen... Teljesen kész vagyok, és nem tudom mit tegyek... segítsetek légyszíves, ti mit tennétek a helyemben?
Figyelj, aki vihető, azt el is viszik... Ezt elrontottad, késő bánat, nem tudod visszacsinálni. Jött neki más, hagyd őt békén, szerelmes lett. Elveszítetted, és későn jöttél rá.
Tanulj belőle. És akkor legközelebb tudni fogod.
Srácok, ne értelmezzétek félre a kérdésemet.
Lehet, hogy én fogalmaztam hülyén, de nem össze szeretnék vele jönni, hanem ki szeretnék belőle szeretni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!