Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit érez irántam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez irántam?

Figyelt kérdés
Most jöttem idén gimnáziumba és mivel régóta nem tetszett senki, nem állt szándékomban beleszeretni valakibe. De aki már volt szerelmes az tudja, hogy az ember nem tud ellene semmit tenni. És épp ezért ez egy csodálatos dolog. Lenne! A fiú akit nagyon megkedveltem, az osztálytársam. Szerencsére eléggé kedvezőnek tűnt az esetem, ugyanis bár nagyon keveset beszélgetünk, mégis meg van köztünk az a csodálatos összhang. Amikor meglátom a folyosón, mindig rámosolygok, és mindig visszakapom ezt tőle. Persze ez még nem jelentene semmit, de észrevettem, hogy egyre jobban keresi a társaságom. Ja és amikor rámnéz, akkor mindig megharapja a száját, de nagyon aranyosan. Mint ha csak valamit szégyenlene. Sajnos decemberben egy elég nagy traumán mentem keresztül, ugyanis kiszemeltemnek barátnője lett. És ami a legnagyobb baj, hogy a lány szép és vékony, és nem mellesleg intelligensnek bizonyul. Már kezdtem lemondani az érzelmeimről, hiszen nincs szívem egy fiatal kapcsolatba bármilyen módon is beavatkozni. De akkor jött az osztálykirándulás. Ahol nem volt ott a szerelmem barátnője, és tökéletes volt minden. Egész éjjel vele beszélgettem, egy pár haverjával együtt, és figyelt rám. Mindig... még amikor kártyáztunk (bang) és kezdőként béna voltam benne, akkor is végig támogatott, segített és védett. És a kirándulás alatt énekeltem is neki, mert nem titok, hogy ez a hobbim, és régóta meg akart már hallgatni. A lényeg hogy ezen az alkalmon mindenkit kicsit a háttérbe szorított és rólunk szólt minden. Együtt nevettünk, frizbiztünk és mosolyogtunk zavartan egymásra. Amikor visszamentünk a suliba, akkor megint a barátnőjével volt. Mosolyokat mindig is kaptam tőle és zavartságot, de kezdtem magamat kínosan érezni. Ma ért véget a suli és az utolsó kép amit láttam magam előtt az az volt ahogy elsétált mellettem a barátnőjével, persze köszönt de ez nem javított semmin. Most láttam először a barátnőjével úgy ,hogy egymás kezét fogták. Még egy könny se bírt kifolyni a szememből. Viszont annyira kedves volt, mert hirtelen felvett egy nagyon durván gyors tempót ,szinte már húzta a barátnőjét, hogy minél kevesebb ideig kelljen látnom. Tudom, hogy ezért tette. Talán összefutunk a nyáron... egy valami biztos, magabiztosan kijelenthetem, hogy nem fogom miatta bántani, vagdosni magamat, de elfedni nem tudom az érzelmeimet. Szeretem.

2017. jún. 15. 18:19
 1/1 anonim válasza:
Lehet hogy csak barátként tekinnt rád külömben szerintem már te lennél a barátnője.
2017. jún. 15. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!