Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honan lehet azt megtudni hogy egy fiú érez-e valamit irántam?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit láttam már az utcán meg az ő sulijába de még nem találkoztunk élőben.
Messengeren sokat szoktunk beszélni és néha még olyan dolgokkal is viccelődünk ami olyan mintha járnánk. A legjobb barátnőmnek már elég rég óta be jön ez a fiú de ők nincsenek jóban. A legtöbbször én kezdeményezek beszélgetést bár ez nem tudom, hogy mennyire jó (persze ő is szokott rám írni)
Nem tudom, hogy mi tévő legyek. Jo lenne élőben találkozni vele de szinte soha nem ér rá (vagy csak le akar koptatni). Valaki segítsen és szerintetek ez a fiú barátkozni akar velem vagy akar többet is ?
2017. jún. 7. 22:15
1/2 anonim válasza:
ez eléggé koptatós. olyan nincs, hogy soha nem ér rá. mindenki akkor ér rá, amikor meg is akarja oldani, hogy ráérjen. főleg ilyen korban, amikor még csak suliba kell járni...rendszerint azzal szoktak takarózni, hogy mindig tanul...éjjel-nappal...reggel felkel, elmegy suliba, hazaér és este 10-ig tanul, majd lefekszik, hogy másnap kezdi elölről...persze.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ !! :)
2017. jún. 10. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!