Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Érez irántam valamit? 15/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érez irántam valamit? 15/L

Figyelt kérdés
Évek óta szeretem őt. Pár éve fogdosott de utána békén hagyott. Let pár barátnője most nincs neki pár hete volt egy kisebb vitánk de kibékültünk. Segítek neki tanulni kérdeztuk tole hogy van e barátnője azt mondta mosta a tanulásra koncentrál. Írtunk felmérést mellettem ül es elultetek pisszeget hogy segitjek de kinevetett ugy hogy hangosan mondta hogy elultettek a baratnojetol megharagudtam ra de másnap bocsánatot kert nem értem ot

2017. máj. 22. 19:47
 1/3 anonim válasza:
Nem akarlak kiábrándítani, de az olvasottak alapján a srác nem érdeklődhet komolyabban irántad. Lehet, hogy bír téged, de semmi komoly. szerintem ne kergess illuziókat
2017. máj. 22. 20:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ tudom hogy nem lesz semmi csak vannak hullamvolgyeim amikor elhiszem én ilyenkor pont ezek a válaszok kellenek
2017. máj. 22. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem szeret teged
2017. máj. 22. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!