Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit érez irántam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez irántam?

Figyelt kérdés
Van egy srác akit több hónapja ismerek és teljesen másképp viszonyulunk egymáshoz.Viszont a srác ilyen lányok kedvence típus.3hete elmondtam neki,hogy tetszik nekem.Kiderült ő is megpróbálná velem.Viszont nagyon messze élünk egymástól.kb 500km-re. Kitalálta,hogy találkozzunk jövő hónapba.Remélem fogunk.Viszont van egy bökkenő.Egyik nap rámírt egy lány,hogy szerelmes volt belé és a srác meg akarta vele próbálni viszont jöttem én a képbe. A srác állítólag közölte,hogy én különleges vagyok aztán azóta leszarja a lányt.A lány megmutatta,hogy miket írkált neki és én idegességembe elmondtam mindennek,a csaj persze visszaküldte.A srác közölte,hogy nem akar velem többet beszélni.Aztán 2nap után felkeresett,de teljesen másképp viselkedik velem. Már nem szeret vagy miújság?

2017. máj. 27. 19:23
 1/2 anonim válasza:

Szerintem lehet hogy meg sem kéne próbálnotok mivel messze laktok és egy másik lány úgy is érdeklődik iránta.

És ha hirtelen máshogy viselkedik az nem jelenthet túl jót. :(

2017. máj. 28. 16:27
 2/2 A kérdező kommentje:

#1.válaszoló: hiszek a távkapcsolatban és ő is

a csajjal ma beszéltem már valaki másba szerelmes azóta

ma leírtam a srácnak hogy szeretem *4napja nincs fent*

2017. máj. 28. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!