Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelent? Érez valamit irántam vagy hagyjam?
Van egy srác aki nemrég tetszett meg. Együtt járunk edzésre és jövőre osztálytársak leszünk( én 14 ő 15)eddig nagyon rendes volt, párszor rám is írt, kereste a társaságom. Aztán mostanában nem. Tegnap edzésen viszont nagyon rendes volt mert segített bekötni a kezem, mondjuk lehet csak azért, mert őt kérte meg barátnőm... aztán most megint beszéltünk, de nem nagyon éreztem hogy szívesen beszélget. A történethez még az is hozzátartozik hogy egyik osztálytársam( ő is velünk jár edzésre) állandóan írogat neki, de mikor rákérdeztem azt mondta "Nem, dehogy" pedig nagyon úgy tűnt. De igazából ez a csaj egy közönséges liba, szóval más srácokkal is így viselkedik csak nekik van barátnőjük. Szóval szerintetek érezhet valamit irántam vagy hagyjam a fenébe?
Bocsi ha hosszú lett. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!