Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hagyjam a fenebe? Tenyleg nem...

Hagyjam a fenebe? Tenyleg nem erdeklodik mar irantam?

Figyelt kérdés
Roviden: Egy sraccal alakultak a dokgok, de aztan megsem jott ossze a dolog. Tetszik es en is neki, izott a levego koztunk, kozeledett is felem, de az elejen nem vettem komolyan, okkal, pedig nagyon is szimpatikus nekem. Mire eszbe kaptam egyre kevesebbet beszeltunk, aztan mar egyaltalan nem. Most ha osszefunk, vagy ha meglat valahol beszelgetunk, de ennyi... Sajnalom, nagyon, de mint irtam okkal nem mentem bele, most meg mar veszett ugy?
2014. szept. 27. 21:13
 1/8 A kérdező kommentje:
En 20, o 21 eves.
2014. szept. 27. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi volt az ok amiért nem mentél bele?
2014. szept. 27. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Mostanában már nem várunk hónapokat valakire, mert bizonytalan. Ha nem akkor nem. Jöhet a kövi :) Szerintem Ő is ezen az elven van, e még bármi lehet belőle, csak keresd a társaságát :) 23f
2014. szept. 27. 21:20
 4/8 A kérdező kommentje:
A kapcsolata...Sokszor hullamzott. Egyszer ugy ereztem, hogy akarna vmit maskor nem, de azert szoban kozeledett, aztan nem, aztan megint igen, probalt kozeledni es igy tovabb...Fene erti.
2014. szept. 27. 21:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Probalom, de mig egyik pillanatban orul, integet, mosolyog, beszelget, maskor egy sziat odadob es kesz...
2014. szept. 27. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Biztos neked is vannak 'nehéz' napjaid :P (most nem azokra gondolok :D )
2014. szept. 27. 21:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Persze, hogy vannak...:S
2014. szept. 27. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Na látod, nála is előfordulhat :)
2014. szept. 27. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!