Hagyjam ennyiben a dolgot és várjak?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal. Mindegyik randi nagyszerűen sikerült. Azonnal tudtam, hogy nekem ő kell.De aztán jött a hideg zuhany. Kijelentette, hogy amúgy neki barátnője van még. Azonnal elküldtem őt. Utána még keresett, de megmondtam neki, hogy hagyjon, velem se és a barátnőjével sem teheti ezt. Még azt is hazudtam neki, hogy már mással randizok. Lehet nem volt helyes, de muszáj volt. Nagyon szeretem. Azóta nem keres. Magyarázzam el neki a dolgokat vagy várjam meg amíg szabad lesz?2014. szept. 9. 17:07
1/8 anonim válasza:
és mi rá a bizonyság hogy veled nem fogja ugyan ezt tenni? szerintem jobban jársz mással de te életed , én nekem nem kéne ilyen ember
2/8 anonim válasza:
randizott veled, úgy hogy volt nője :D az igen
te ennek tudatában még mindig akarod :D az se semmi
3/8 anonim válasza:
Hagy a fenébe,az ilyenek nem változnak,csak téged is átb_szna...
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos teljesen igazatok van :)
2014. szept. 9. 17:12
5/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd annyiba a dolgot, ha eddig nem tette, valószínűleg most sem hagyná ott a barátnőjét érted. És ha barátnője van, akkor arra várni hogy szabad legyen azon nagyon nagy hülyeség.
6/8 A kérdező kommentje:
Hatalmasat csalódtam benne, de igaz. Nem éri meg ilyen emberre várni..:)
2014. szept. 9. 17:14
7/8 anonim válasza:
azt hiszed hogy hú de ő kell neked,annak ellenére hogy már most lelepleződött hogy szemrebbenés nélkül csalja a barátnőit?veled is meg fogja tenni,hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!