Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hagyjam ennyiben a sok évet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam ennyiben a sok évet?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, gyerek is van, mindketten fiatalok vagyunk. Mostanában egy jó féléve mindennaposak lettek a viták, veszekedések, utóbb el is küldtem. Utána úgy volt, hogy megbeszéljük, én tiszta lappal akartam kezdeni, ő pedig bár azt állítja szeret kijelentette, hogy legyen ennek vége. De én nem akarom egy kicsit sem. Nagyon szeretem, sokat bántott meg alázott de tudom, hogy nem ilyen csak egy kicsit kellene változtatni. Tudom, legyen egy nőnek büszkesége, de nem tudom elnézni, hogy minden a semmibe hulljon. :'(
2012. máj. 22. 21:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A mi esetünk is ez volt, csak nekünk nincs gyerekünk. Rengeteg vita, miután ő mondta ki, hogy vége. Összetörtem, nem akartam elhinni, minden a semmibe hullt. Két emberen múlik, ha ő már nem akarja, akkor ennek vége..
2012. máj. 22. 21:50
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

A jó házasság 2 ember műve,

a rossz házasság 2 ember bűne

Mindkettőtöknek magatokba kellene szállnia, és átgondolni, mit csináltatok rosszul, és min tudnátok javítani. Hagyjatok egy kis időt egymásnak, hogy át tudjátok gondolni a házasságotok buktatóit.

2012. máj. 22. 21:55
 3/13 anonim ***** válasza:
27%
holtteher-veszteség.
2012. máj. 22. 22:10
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Hány évesek vagytok? Pár napra különüljetek el, mondjuk egy hétre. Utána üljetek le és beszéljétek meg higgadtan, hogy mit éreztek, hogy lenne a jó, kinek miben kellene picit változni ami a másikat nagyon zavarja. A viták előtt is számoljatok el tízig és gondoljátok végig hogy bármilyen kis semmiségen van e értelme vitázni. Beszélgessetek többször. Menjetek el kettesben néha valahová.
2012. máj. 22. 22:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Egy párkapcsolatot nem lehet az évekre alapozni! Ha nem működik, akkor hagyni kell. Igen, a gyerek miatt nehezebb, megértem! De attól lehet jó apukája, ha szétmentek, de ha így maradtok továbbra is együtt, akkor annak a gyerek fogja meginni a levét.
2012. máj. 23. 08:08
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Persze, hogy nem lehet arra alapozni, de azért szerintem elfelejteni sem egyik napról a másikra mint ahogyan ő tette. 3 napja szeretett nagyon, ki akart békülni, mondtam majd megbeszéljük, erre tegnap reggel meg szakított.
2012. máj. 23. 08:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Ebből még bármi lehet. Szerintem üljetek le beszélni. És tényleg ne az évek számítsanak abban, hogy folytatjátok-e, hanem az, mit éreztek egymás iránt. Ugyanis sosem lelitek meg a harmóniát a kapcsolatotokban, ha csak az évek vagy egyéb más miatt vagytok együtt, nem pedig azért, mert a másikat tartjátok a másik feleteknek.
2012. máj. 23. 11:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Ezért a kapcsolatért még érdemes lenne megpróbálni küzdeni. Nem szabad feladni, le kell ülni, és őszintén kiönteni a lelketeket!
2012. máj. 23. 11:59
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én leültem beszélni, de teljesen ki van fordulva önmagából , csak azt hajtja hogy hiába pedálozom mert ő már meghozta a döntést. Pedig ha tudná, hogy mennyire szeretem :(
2012. máj. 23. 13:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Oke, akkor jegeld egy kicsit a dolgot. Hatha maskepp latjatok a dolgokat, ha lehiggad az ember, kepes merlegelni, rajön arra, mi a fontos, stb...

Egyaltalan nem biztos, hogy vegleges a döntese. Ha nö lenne, azt mondanam, hogy valszeg igy is gondolja, de egy ferfi sokkal jobban kötödik a parjahoz, sokkal esendöbb is egyedül, mint egy nö.

2012. máj. 23. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!