Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hagyjam ennyiben a sok évet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam ennyiben a sok évet?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, gyerek is van, mindketten fiatalok vagyunk. Mostanában egy jó féléve mindennaposak lettek a viták, veszekedések, utóbb el is küldtem. Utána úgy volt, hogy megbeszéljük, én tiszta lappal akartam kezdeni, ő pedig bár azt állítja szeret kijelentette, hogy legyen ennek vége. De én nem akarom egy kicsit sem. Nagyon szeretem, sokat bántott meg alázott de tudom, hogy nem ilyen csak egy kicsit kellene változtatni. Tudom, legyen egy nőnek büszkesége, de nem tudom elnézni, hogy minden a semmibe hulljon. :'(
2012. máj. 22. 21:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, csak közben tegnap este itthon volt, leültem vele mégegyszer, megtettem, elmondtam mindent. Elmondta, hogy tényleg értékeli is, de meghozta a döntését. Mondtam, hogy akkor menjünk külön és gondolkodjunk mindketten, de azt mondta már egy hete rágódik rajta és jól meggondolta hogy mit akar. Megkérdeztem, hogy van e valaki, annyit mondott, hogy 100% nincs.
2012. máj. 24. 11:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor ennek valószínűleg sajnos tényleg annyi. Elképzelhető, hogy az elmúlt évek benne sem múltak el nyom nélkül, és nemsoká feltámad benne a vágy, hogy próbáljátok meg újra, de azért ebben jobb, ha nem reménykedsz túlságosan. Sajnálom!
2012. máj. 24. 12:33
 13/13 A kérdező kommentje:
Most van neki más akinél az újdonság ereje hat és a lánya lehetnék. Innentől akármennyire is szeretem nálam nem fog tudni kopogtatni.
2012. máj. 24. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!