Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csináljak úgy mintha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináljak úgy mintha nem érdekelne az egész? Hagyjam ezt ennyiben és kész?

Figyelt kérdés
Lassan két éve ismerkedtem meg egy kedves sráccal. Eleinte barátok voltunk mert mindkettőnknek volt párja. De mostanába egyre többet beszéltünk, mindig kedves volt. Aztán mondta hogy szeretne többet tőlem. Egy ideig nem tudtuk összehozni a talit mert mindig máshogy dolgoztunk mint a másik. De egy buliban találkoztunk. Megbeszélt találkozó volt...eleinte csak állt mellettem. Próbáltam rávenni hogy táncoljon de kissé feszült volt. így a tánc dolgot hagytam...kérdeztem tőle hogy leülünk e beszélgetni de csak azt mondta állandóan erre hogy azt szeretné ha táncolnék azért jöttünk. Ekkor megjelentek a haverjai és lelépett velük. Kis idő múlva visszajött. Gondoltam csak inni mentek. Ekkor meg is ölelt hosszan...majd elengedett és elment..onnantól kezdve nem is láttam. Ekkor jelent meg a volt barátom. Beszélni akart velem, gondoltam nem lehet belőle baj...beszélgettünk, de megakart csókolni. Én nem csókoltam vissza hanem ott hagytam. Később kerestem a srácot de láttam hogy elvan egy lánnyal..mikor ránéztem vágott egy fejet..ekkor én elmentem haza. Másnap beszéltünk és nagyon mérges volt rám, mert ő azt látta mintha megcsókoltam volna a srácot..akármit mondtam nem hitte el hogy nem történt semmi...de találkoztunk mégegyszer ugyanott.beszéltem vele, kérdeztem haragszik e de nem mondta meg a szemembe hogy nem csak adott egy puszit és elment..később a legjobb barátnőmmel láttam kézenfogva elmenni...azóta nem beszéltünk...csak azt tudom hogy nem jöttek össze a "barátnőmmel"....
2010. dec. 27. 09:49
 1/4 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Ha megvan a fiúban az, ami neked kell....akkor ne hagyd annyiban:) Viszont ha úgy érzed, találnál jobbat is, akkor nem érdemes vesződnöd vele. Biztos rossz érzés lehetett látni egy másik lánnyal....:((
2010. dec. 27. 10:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Az a baj...hogy lehet hogy bosszúból volt együtt a lánnyal...és ha bosszú volt oké sikerült neki. Bár nem volt mit megbosszúlnia...de akkor a legjobb barátnőmmel mért ment el..?

nem tudom mit kellene tennem...kitudja akkor hány lánnyal játszadozik..és félek hogy velem is ezt csinálja csak..

most pedig még barátnőmmel sem tudom megbeszélni ez a legrosszabb...

az eszem azt súgja hagyjam a francba...de a szívem hogy ne eresszem és küzdjek...de ilyenkor melyikre kell hallgatni?

2010. dec. 27. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Asszem sokan azt válaszolnák, hogy az eszedre....... Sajnálom :(
2010. dec. 27. 11:53
 4/4 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Ha a szívedre hallgatsz, akkor fájni fog:S

Sajnálom:(

2010. dec. 28. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!